Novinky, Tipy, Zaujímavosti,

SUV od MG Motor lacnejšie o viac ako 5 200 eur. Tu mu nemôže konkurovať ani Volkswagen T-Cross

1.6.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@CarFocusTv-rw8ip). Nie je žiadnym tajomstvom, že modely MG Motor sú skvelou voľbou pre nové SUV s obmedzeným rozpočtom. Medzi najobľúbenejšie modely značky v Európe patrí...

1.6.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@CarFocusTv-rw8ip).

Nie je žiadnym tajomstvom, že modely MG Motor sú skvelou voľbou pre nové SUV s obmedzeným rozpočtom. Medzi najobľúbenejšie modely značky v Európe patrí MG HS. Teraz ho po prvýkrát môžu mať niektorí záujemcovia s veľmi výraznou zľavou.

SUV od MG Motor lacnejšie o viac ako 5 200 eur. Tu mu nemôže konkurovať ani Volkswagen T-Cross.
Foto: youtube.com/@CarFocusTv-rw8ip

SUV MG HS je kompaktným konkurentom VW T-Cross a Jeep Avenger

Morris Garage už nejaký čas prevracia trh s lacnými SUV v Európe naruby. Jej kompaktný model MG HS si získal veľký záujem v Európe, kde je najobľúbenejším modelom značky.

Model vyniká mimoriadne dobrým pomerom ceny a výkonu. Na druhej strane skutočnosť, že ide o jeden z najlacnejších modelov vo svojom segmente, mu umožnila získať status najpredávanejšieho modelu v Španielsku.

MG Motor ponúka model HS v Európe troch verziách výbavy: Standard, Excite a Exclusive. Na španielskom trhu je model k dispozícii len v dvoch výbavách: Comfort a Luxury. Prvý z nich sa navyše vyznačuje rozsiahlou štandardnou výbavou, ktorá okrem celého radu systémov zahŕňa napr:

  • 17-palcové zliatinové disky kolies
  • LED svetlomety, zadné svetlá a denné svietenie
  • funkcia svetla Follow me home
  • inteligentné ovládanie diaľkových svetiel
  • súmrakové a dažďové senzory
  • elektricky nastaviteľné, sklopné a vyhrievané vonkajšie spätné zrkadlá
  • 12,3“ digitálny prístrojový panel
  • 10,1“ dotykový displej systému infotainmentu
  • android Auto a Apple CarPlay
  • vyhrievané predné sedadlá a sedadlo vodiča s elektrickým nastavovaním,
  • multifunkčný volant s nastavením výšky a hĺbky
  • čalúnenie zo syntetickej kože
  • predné a zadné parkovacie senzory
  • zadná kamera.

Túto konfiguráciu svojho SUV ponúka spoločnosť MG Motor s atraktívnym financovaním. Model v tejto verzii má benzínový motor T-Gdi s objemom 1,5 l a výkonom 162 k (250 Nm), ktorý je spojený so šesťstupňovou manuálnou prevodovkou. Záujemcovia o MG HS v Španielsku môžu navyše očakávať výraznú zľavu.

MG HS.

Limitovaná akcia ponúka zľavu viac ako 5 200 €

Zákazníci v Španielsku, ktorí so značkou obchodujú už dlhé roky, dostanú: zľavu 1 000 EUR na oslavu 100. výročia značky a ďalšiu zľavu 2 000 EUR v rámci kampane na podporu predaja. Okrem toho zákazníci získavajú ďalšie zľavy v rámci ponuky banky Santander. Celkovo možno ušetriť dokonca viac ako 5 200 eur (približne 22 000 PLN).

Rodinné SUV s cenou 21 440 eur je teda lacnejšie ako Volkswagen T-Cross a Jeep Avenger, ktoré sa ponúkajú na miestnom trhu. Treba však pripomenúť, že je len rovnako veľké ako Kia Sportage.

V európskych showroomoch je MG HS aj pri absencii takejto atraktívnej finančnej ponuky hviezdou. Zákazníci oceňujú cestovný komfort a funkčnosť rodinného SUV. Expandujúci výrobca okrem iného ponúka 7-ročnú záruku: základnú (150 000 km) a na karosériu.

Redakcia Auto trendy.

Súvisiace články:

Vstup MG3 Hybrid+ na trh bude pre Toyotu bolestivý. Testy potvrdili, že je bezkonkurenčný

Toto čínske SUV sa už dobre predáva. V hybridnej verzii a za atraktívnu cenu bude nočnou morou nielen pre Daciu


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Najčítanejšie

Odporúčame

Volkswagen hovorí Porsche „nie“. Prekvapivé rozhodnutie nemeckého giganta

5.7.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@PoliticKontext). Volkswagen čoraz agresívnejšie znižuje náklady. Tentoraz nemecká spoločnosť oznámila, že manažéri VW už nebudú môcť používať Porsche Panamera ako…

Peugeot doplnil modelový rad 3008 o nový variant so spotrebou nižšou ako 1 liter benzínu na 100 km

5.7.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@whatcar). Úplne nová generácia Peugeotu 3008 bola predstavená minulý rok. Spočiatku bolo možné objednať len hybridný a plne elektrický variant.…

Renault oznamuje, že bude vyvíjať batérie LFP pre svoje nové elektromobily. Náklady klesnú až o 20 %

5.7.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@PlanetCarNews). Renault tvrdí, že začne vyvíjať nové batérie s technológiou LFP. Tie sa budú používať v budúcich elektromobiloch. Renault oznamuje,…

Land Rover predstavuje nový Defender OCTA – SUV s výkonom 635 koní

5.7.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@TheWheelNetwork). Land Rover Defender OCTA bol oficiálne predstavený a jeho dynamická premiéra je naplánovaná na Festival rýchlosti v Goodwoode. Zatiaľ…

Citroën by mohol v Európe uviesť na trh cenovo dostupné SUV kupé

4.7.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@YouCarTV). Citroën by mohol v budúcnosti v Európe uviesť na trh cenovo dostupné SUV na báze modelu C3, ktoré by…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov