Novinky, Suv/Crossover, Tipy, Zaujímavosti,

Na scénu vstupuje nové rodinné SUV. Cenovo dostupné, módne a bude bestsellerom

3.7.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@MG-Motor-UK). Nie je žiadnym tajomstvom, že lacné SUV HS spoločnosti MG Motor je v Európe vysoko cenené. Odkedy sa dostalo do európskeho cenníka, je zároveň...

3.7.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@MG-Motor-UK).

Nie je žiadnym tajomstvom, že lacné SUV HS spoločnosti MG Motor je v Európe vysoko cenené. Odkedy sa dostalo do európskeho cenníka, je zároveň najobľúbenejším SUV značky s britským rodokmeňom. Teraz, keď Morris Garage ohlásila novú generáciu, sa majú čoho obávať nielen súperi značky Dacia.

Na scénu vstupuje nové rodinné SUV. Cenovo dostupné, módne a bude bestsellerom.
Foto: youtube.com/@MG-Motor-UK

Obľúbené SUV prechádza metamorfózou podobnou MG3

Morris Garage je pripravená ukázať svetu modernizované SUV MG HS. Kompaktný model v obľúbenom štýle karosérie má čo ponúknuť, pokiaľ ide o vzhľad, technológie a mechaniku.

Generačná obmena v rodine SUV výrobcu prichádza po tom, čo MG Motor modernizoval svoj kompaktný model MG3, ktorý je okrem iného silným konkurentom hybridnej Toyoty Yaris.

Zrekonštruovaný model MG HS nie je jedinou novinkou. Toto cenovo dostupné SUV je na dlhom zozname noviniek, ktoré sa objavia s logom značky patriacej gigantu SAIC. Niektoré z nich budú úplne nové. Čo sa zmení na bestselleri, ktorý ukradol srdcia európskym vodičov?

Oznámenie o novom MG HS odhaľuje dátum vydania

Vďaka oficiálnemu oznámeniu vieme, že nový MG HS 2025 je pripravený vstúpiť na trh a ukradnúť predaj konkurentom. MG Motor nám prostredníctvom svojich sociálnych sietí dáva nahliadnuť, ako by mohlo modernizované SUV vyzerať.

Nový MG HS.

Je známe, že karoséria, predné a zadné svetlá dostanú zmenu. Okrem toho, ako oznámil Guy Pigounakis, riaditeľ predaja MG vo Veľkej Británii, nové HS „sa vôbec nepodobá na existujúce vozidlo“.

Napriek zmenám nepredstavuje obnovené SUV úplne novú koncepciu. Dôležité je, že sa bude dať kúpiť v benzínovej a plug-in hybridnej (PHEV) verzii. Druhý variant je nám známy z katalógu značky ako EHS.

Nie je žiadnym tajomstvom, že sa očakáva aj hybridná verzia bez zástrčky, ktorá bude prispôsobená mechanike známej z nového MG3. Podľa posledných informácií od obchodného riaditeľa MG vo Veľkej Británii sa však takýto nápad nemusí uskutočniť. Aké rozhodnutie nakoniec značka urobila? To sa dozvieme na oficiálnom predstavení 11. júla 2024.

Redakcia Auto trendy.

Súvisiace články:

SUV od MG Motor lacnejšie o viac ako 5 200 eur. Tu mu nemôže konkurovať ani Volkswagen T-Cross

Môžu byť zákazníci bez obáv? MG s európskou továrňou


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Najčítanejšie

Odporúčame

Volkswagen Passat rekord. Vozidlo najazdilo 2400 kilometrov na jedno natankovanie

5.7.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@JoeAchilles1). Počas dobrodružstva na dvoch kontinentoch dokázal YouTuber prejsť s Volkswagenom Passat takmer 2 400 kilometrov na jednu nádrž nafty.…

Na grécke ostrovy sa môžete dostať vlastným autom. Aké podmienky musia byť splnené

5.7.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@MiskTravelGuide). Pre mnohých Slovákov sa Grécko stalo dovolenkovou destináciou, aj keď je od nás značne vzdialené. Tu sú niektoré z…

Nová úroveň autonómnej jazdy. BMW porazilo Teslu?

5.7.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@YouCarTV). BMW dokáže jazdiť, aj keď sa vodič nedíva na cestu. Bavorská značka je prvým výrobcom, ktorý prináša túto úroveň…

Takže vojna! Európska komisia oznámila sankčné clá na elektrické výrobky z Číny

5.7.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@ThunderGears). Európska komisia však požiadavkám Číny neustúpila. Nepomohlo ani úsilie Nemcov. Od 5. júla budú platiť dodatočné, dočasné clá na…

V Bratislave sa zníži hlučnosť z mostu. Osadí sa tichší mostný záver.

4.7.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@weronysmile3597). Národná diaľničná spoločnosť spustí začiatkom letných prázdnin stavebnú akciu na estakáde Prístavného mosta a vymení mostný záver za novú…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov