Novinky, Suv/Crossover, Tipy, Zaujímavosti,

Range Rover predstavuje novú kolekciu Celestial. K dispozícii bude 5 variantov modelu Range Rover Sport SV

19.7.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@niksautomotive). Range Rover predstavil exkluzívnu kolekciu špeciálne koncipovaných vozidiel Range Rover Sport SV, z ktorých každé ponúka sofistikovanú a rafinovanú víziu moderného luxusu, kolekciu inšpirovanú...

19.7.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@niksautomotive).

Range Rover predstavil exkluzívnu kolekciu špeciálne koncipovaných vozidiel Range Rover Sport SV, z ktorých každé ponúka sofistikovanú a rafinovanú víziu moderného luxusu, kolekciu inšpirovanú mýtmi a legendami.

Range Rover predstavuje novú kolekciu Celestial. K dispozícii bude 5 variantov modelu Range Rover Sport SV.
Foto: youtube.com/@niksautomotive

Kolekcia Range Rover Sport SV Celestial – prvá svojho druhu od značky Range Rover – pozostáva z piatich jedinečných kusov, z ktorých každý je inšpirovaný starovekou mytológiou a vesmírom.

Od prírodných tónov modelu Gaea až po žiarivo žltý exteriér modelu Sol – každá výbava poskytuje zákazníkom jedinečnú a individuálnu predstavu o luxusnom SUV.

Prvým z piatich exkluzívnych variantov je Gaea, ktorý predstavuje pôvod života – Zem. Gaea, inšpirovaná zemou aj morom, je na vozidle znázornená šikmým symbolom vlny narážajúcej na pobrežie, zatiaľ čo exteriérová farba Green Terre Matte dopĺňa túto tému.

Vozidlo ponúka dve farebné kombinácie interiéru: sedadlá Caraway v kombinácii kože Windsor a látky Kvadrat, alebo drevené obloženie Natural Brown Silver Birch s nekoženými sedadlami Ebony a Cinder Grey a zodpovedajúcim volantom. Drevené obloženie interiéru Natural Black Silver Birch – opäť odkazujúce na tému Zeme.

Range Rover vytvoril päť exkluzívnych modelov inšpirovaných starovekou mytológiou a vesmírom

Pokračujúc v mytologickej téme, Theia – titanidka, dcéra Urána a Gaii – sa spája s videním a žiarivým svetlom. V interiéri symbolizuje videnie a svetlo symbol, ktorý predstavuje tento model. Symbol je prítomný v lesklom čiernom obložení interiéru Grand Black. Nachádza sa na opierkach hlavy a konzole; symbol možno interpretovať mnohými spôsobmi, vrátane Theiinho oka pozorujúceho krátery Mesiaca alebo súhvezdia.

Spustenie kolekcie Range Rover Sport SV Celestial.

Ďalej prichádza verzia inšpirovaná Io, vulkanicky najaktívnejším telesom v slnečnej sústave. To inšpirovalo dizajnérsky tím SV k vytvoreniu špeciálneho oranžového odtieňa. Nazýva sa Cyllene Gloss a pripomína povrch Io, ktorý neustále prechádza sopečnými zmenami. To je vidieť na lesklom povrchu vozidla pri pohľade v rôznych svetlách.

Exteriér dopĺňajú výfukové potrubia z uhlíkových vlákien s textúrou lesklých, šikmých línií, označenie s karbónovými nápismi a kontrastná textúra lesklej kapoty z uhlíkových vlákien.

Posledné dve verzie čerpajú inšpiráciu zo symbolu Slnka – Sol a mimoriadne jasnej hviezdy Vega v súhvezdí Lyra.

Redakcia Auto trendy.

Súvisiace články:

Čínsky „Range Rover“ prichádza do Európy. Je to už začiatok invázie ázijských SUV?

Tu je nový Discovery Sport 2025 „Made in China“. Pôsobivé a luxusné SUV má čo ponúknuť


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Najčítanejšie

Odporúčame

Kia predstavuje nové technológie regulácie teploty pre elektromobily

4.9.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@MyCarlo). Nanochladiaca fólia pre teplo, sálavé vykurovanie proti chladu a rozmrazovanie čelného skla. „Deň tepelnej techniky": Názov najnovšieho podujatia Hyundai-Kia…

Japonci majú jasné plány. Raketa Space One poletí už v decembri

4.9.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@WSJNews). Japonský startup Space One Co. plánuje v decembri uskutočniť ďalší pokus o vypustenie rakety Kairos po tom, ako sa…

Spoločnosť SpaceX vypúšťa raketu krátko po blokáde FAA

4.9.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: //x.com/SpaceX). FAA uzemnil raketu Falcon 9 po neúspešnom pristátí. Vyšetrovanie môže trvať až niekoľko týždňov. Spoločnosť SpaceX medzitým vo veľkom…

S Mercedesom EQS je to ťažký oriešok. Aká je budúcnosť tohto modelu?

4.9.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@MercBenzKing). Mercedes plánuje zmeny v segmente svojich najdrahších modelov. Projekt pod názvom „EQS“ sa nestal takým úspešným, ako sa plánovalo.…

Debut Audi Q5 a SQ5 (2025) s výkonom až 367 k

3.9.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@Auditography). Nový super kokpit, benzínový motor z modelu A5, plug-in hybrid a Sportback. Fanúšikovia SUV so slabosťou pre štyri kruhy…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov