Elektro, Novinky, Suv/Crossover, Tipy, Zaujímavosti,

Toto krásne SUV sa dostane do ponuky značky Honda. Má všetko, čo potrebujete na to, aby ste zvíťazili nad čínskou konkurenciou

27.7.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@m3tabloom). Nie je žiadnym tajomstvom, že spoločnosť Honda spolupracuje so spoločnosťou Dongfeng Motor v Číne. Toto manželstvo sa pri pohľade na pripravované SUV, ktoré bude...

27.7.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@m3tabloom).

Nie je žiadnym tajomstvom, že spoločnosť Honda spolupracuje so spoločnosťou Dongfeng Motor v Číne. Toto manželstvo sa pri pohľade na pripravované SUV, ktoré bude pre japonského výrobcu predstavovať úplne novú modelovú radu, javí ako mimoriadne úspešné.

Toto krásne SUV sa dostane do ponuky značky Honda.
Foto: youtube.com/@m3tabloom

Honda zverejňuje obrázky modelov nového radu Ye

Honda vykazuje na čínskom trhu s plne elektrickými modelmi väčšiu aktivitu ako v Európe. Ovocím tejto aktivity je nové elektrické SUV. Ide o prvý model z nového radu, ktorý Honda pomenovala Ye.

Nový model sa bude volať Ye S7 a ako sa na SUV sluší, dostane pohon predných a všetkých kolies. Prototyp sme už videli na výstave v Pekingu, teraz sa však o novom modeli objavilo oveľa viac informácií.

Elektrické vozidlo je založené na novej architektúre W značky. Dĺžka, šírka a výška karosérie sú 4750/1930/1625 mm. Rázvor náprav je 2930 mm. Porty na rýchle aj pomalé nabíjanie sú umiestnené na predných blatníkoch.

Z hľadiska dizajnu má karoséria vpredu množstvo horizontálnych línií, ktoré opticky zväčšujú šírku prednej časti. Ostré hrany na bokoch a vzadu a výrazné predné a zadné svetlá umocňujú dojem technicky vyspelého vozidla. Rovnako ako kamery umiestnené na mieste vonkajších spätných zrkadiel a vonkajšie kľučky dverí integrované do karosérie.

Nové SUV sa dostane do ponuky spoločnosti Honda ešte tento rok, ale len v Číne

Zákazníci Hondy sa môžu tešiť aj na atraktívny interiér SUV. Ako môžete vidieť na obrázkoch, v závislosti od modelu z novej rodiny môže pôsobiť veľmi klasicky alebo veľmi športovo.

Dominantou interiéru Ye S7 je okrem farebného prevedenia veľký farebný dotykový displej uprostred palubnej dosky. Na prístrojovej doske sa nachádza aj ďalšia farebná obrazovka pre cestujúcich. Celok dotvára delená sklenená strecha s polovičnou výškou.

Honda Ye S7.

Nové SUV sa v ponuke spoločnosti Honda objaví koncom roka, ale len v Číne. Po modeli Ye S7 bude nasledovať crossover Ye P7 a sedan Ye GT. Celý nový „rad Ye“ bude nakoniec zahŕňať celkovo šesť modelov. Interiér posledného z nich má jedinečný charakter a sľubuje, že o vzrušenie nebude núdza.

Zákazníci Hondy v Číne si budú môcť vybrať medzi jedným motorom s pohonom zadných kolies a dvoma motormi s pohonom všetkých kolies. Maximálny výkon predného motora bude 150 kW (201 k) a zadného motora 200 kW (268 k).

Pokiaľ ide o dojazd, zatiaľ neboli poskytnuté žiadne konkrétne informácie. Podľa skôr zverejnených informácií by Honda Ye mala dostať trojitú batériu CATL a dojazd by mohol presiahnuť 500 km.

Interiér novej Hondy S7, podobne ako P7, patrí k tomu najlepšiemu, čo sme doteraz videli. Zákazníci v Európe môžu len závistlivo hľadieť smerom k novej modelovej rodine japonského výrobcu v Číne.

Redakcia Auto trendy.

Súvisiace články:

Honda oznámila sériovú verziu konceptu Prelude, ktorá sa bude predávať v Európe

Takto vyzerá nová Honda Civic. Zmenilo sa toho pomerne veľa


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Nová Dacia Duster konečne debutuje

7.9.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@CarswithJuanGasolina). Vo svete, kde sa autá čoraz viac podobajú vesmírnym lodiam, sa Dacia rozhodla držať sa pri zemi - teda…

Clá na elektromobily ohrozujú Cupru

7.9.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@recanything). Povedal to Wayne Griffiths, šéf spoločnosti Cupra, ktorá vyrába elektrické SUV Tavascan v Číne. Clá na elektromobily ohrozujú Cupru.Foto:…

Nový Bentley Flying Spur má premiéru 10. septembra. Luxusná limuzína bude využívať hybridný motor V8 s výkonom takmer 800 koní

7.9.2024 Redakcia Auto trendy (youtube.com/@MED-CARS). Bentley pripravuje uvedenie novej limuzíny Flying Spur na trh. V novom modeli použijeme rovnaké pohonné ústrojenstvo ako v nedávno modernizovanom…

Prvý MG s polovodičovými batériami príde v roku 2025

7.9.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@CarFocusTv-rw8ip). Spoločnosť MG začne v priebehu nasledujúcich 12 mesiacov vybavovať svoje modely elektromobilov polovodičovými batériami. Správu priniesol portál Autocar priamo…

Spoločnosť Volvo oznámila čisto elektrické nákladné vozidlo s dojazdom až 600 km

7.9.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@bjornnyland). Volvo Trucks, divízia nákladných vozidiel švédskeho výrobcu, oznámila, že v roku 2025 uvedie na trh čisto elektrické nákladné vozidlo.…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov