Elektro, Novinky, Tipy, Zaujímavosti,

Spoločnosť SAIC oficiálne predstaví nový model MG5 na autosalóne v Čcheng-tu. Tu je jeho vzhľad

13.8.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@4YouAutoManija). Morris Garage, MG, ktorú teraz vlastní čínsky gigant SAIC, rýchlo expanduje na európskom trhu. Zákazníkov značky preto bude zaujímať, že rodina SAIC MG sa...

13.8.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@4YouAutoManija).

Morris Garage, MG, ktorú teraz vlastní čínsky gigant SAIC, rýchlo expanduje na európskom trhu. Zákazníkov značky preto bude zaujímať, že rodina SAIC MG sa rozšíri o nový model MG5.

Spoločnosť SAIC oficiálne predstaví nový model MG5 na autosalóne v Čcheng-tu.
Foto: youtube.com/@4YouAutoManija

Spoločnosť SAIC MG zverejnila snímky nového modelu MG5

Podľa informácií čínskych médií už nový MG5 nie je tajomstvom, keďže spoločnosť SAIC MG zverejnila snímky nového modelu.

Má nový štýl a vyzerá agresívnejšie. Model bude mať premiéru na autosalóne v Čcheng-tu, ktorý sa začína 30. augusta. Očakáva sa, že nový model sa na čínskom trhu objaví v blízkej budúcnosti.

Nie je tajomstvom, že dizajn nového modelu nadväzuje na štýlový jazyk „loveckého oka“ rodiny SAIC MG. Môžeme vidieť, že novo navrhnutú veľkú vertikálnu masku chladiča dopĺňajú novo navrhnuté svetelné skupiny. Toto riešenie dodáva modelu športový charakter.

Nový MG5 zdedil klasický tvar fastbacku, ktorý vytvára silný vizuálny efekt a zdôrazňuje jedinečnú rozpoznateľnosť značky. Pokiaľ ide o rozmery karosérie, dĺžka, šírka a výška sú 4715/1842/1473 mm. Rázvor nového vozidla je 2680 mm.

Nový interiér a vylepšený zážitok z jazdy

Interiér nového sedanu bol mierne prepracovaný, čím získal mierne športovejší štýl. Interiér zdobí nová generácia dynamických sedadiel v kombinácii čiernej a červenej farby, multifunkčný športový volant.

Nové MG5.

Pokiaľ ide o technológie, nový MG5 využíva 12,3-palcový prístrojový panel + 12,3-palcový plávajúci centrálny displej s vysokým rozlíšením. Spolu s inteligentným automobilovým systémom Zebra Venus môže vozidlo podporovať hlasové ovládanie, komunikáciu medzi vozidlom a domácnosťou a funkcie, ktoré robia jazdu pohodlnejšou a bezpečnejšou.

Pokiaľ ide o motor, vzhľadom na informácie z vyhlásenia o pripravovanom modeli má MG5 stále 1,5-litrový motor, zatiaľ čo nový MG5 Scorpio dostane motor 1,5T. Pre porovnanie, v Európe sa MG5 objavuje ako elektrické kombi.

Nový model v Číne v kombinácii so systémom dynamického riadenia v zákrutách XDS, inteligentným nastaviteľným systémom riadenia EPS-PRO a variabilným športovým odpružením zadnej nápravy poskytne lepší zážitok z jazdy.

Redakcia Auto trendy.

Súvisiace články:

Čínsky gigant Chery uvádza na trh model Kia Sportage. Tigo 8 L je inteligentné SUV len na benzín

MG prináša do Európy nové SUV. Testovací exemplár modelu S5 sa už objavil na cestách


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Najčítanejšie

Odporúčame

Autodomiešavač: Základné vybavenie pre stavebníctvo

19.9.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@codrut1991). Vo svete stavebníctva si jedno zo zariadení vydobylo dôležité miesto, a to nákladné vozidlo s miešačkou na betón. Tento…

Mestské auto CT-2 s nastaviteľnou šírkou bude uvedené na trh v roku 2026

19.9.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@TheWheelNetwork:). Ľahké vozidlo má stáť 18997,20 EUR a vyrábať sa v Cecompe ako Microlino. Niekedy úzke a niekedy široké. S…

10 rokov nestačí? Očakáva sa, že modernizované Volvo XC90 vydrží minimálne do roku 2030.

19.9.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@DPCcars). Súčasná inkarnácia modelu Volvo XC90 je na trhu už 10 rokov. Hoci jeho nástupcom je elektrický model EX90, tieto…

Alfa Romeo Giulia 2.0 vyladená pre Torino: Vzduchové odpruženie a špeciálne zliatinové disky

19.9.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@Techtalkyt1). Roky plynú, ale Alfa Romeo Giulia naďalej fascinuje nadšencov Alfy, tunerov a dokonca aj predajne príslušenstva, ktoré pri príležitosti…

Fernando Alonso dostal svoj Aston Martin Valkyrie

18.9.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@DPCcars). Je to skvelý darček od spoločnosti Aston Martin. Mercedes SLR, 458 Italia, Honda NSX a McLaren Elva sú len…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov