Novinky, Suv/Crossover, Tipy, Zaujímavosti,

Audi je teraz pripravené na uvedenie modelu Q3 2025. Špičkové SUV značky sa zbavilo maskovania

19.8.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@Q-CARS). Audi má vo svojej ponuke niekoľko veľmi úspešných modelov. V rodine SUV je hviezdou model Q3, ktorý z hľadiska štýlu a motora vyhovuje vkusu...

19.8.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@Q-CARS).

Audi má vo svojej ponuke niekoľko veľmi úspešných modelov. V rodine SUV je hviezdou model Q3, ktorý z hľadiska štýlu a motora vyhovuje vkusu mnohých zákazníkov značky. Môže mať pripravovaný modernizovaný model nádej na rovnakú slávu?

Audi je teraz pripravené na uvedenie modelu Q3 2025.
Foto: youtube.com/@Q-CARS

Prototyp nového Audi Q3 sa zbavil maskovania

Nie je žiadnym tajomstvom, že Audi Q3 je hviezdou segmentu SUV prémiovej značky. Preto skutočnosť, že značka pripravuje uvedenie tretej generácie svojho trháku, mnohých poteší. Už niekoľko mesiacov sa v médiách objavujú fotografie prototypov nového modelu. Tie najnovšie nám však umožňujú vidieť veľa ešte pred debutom. Je to jasný signál, že naň netreba čakať príliš dlho.

Prototypy nepochybne naznačujú obrovský štýlový skok v porovnaní so súčasnou Q3 v cenníku značky. Spod hrubého testovacieho vinylu sa vynorilo kompaktné SUV s ostro zvýraznenými svetlometmi, ktoré predznamenávajú novú svetelnú grafiku modelu.

Vyšperkované nové Audi Q3 je vďaka tomu, že už teraz skrýva len málo, pravdepodobne prototypom s exteriérovým balíkom S line. Naznačujú to mnohé štýlové prvky modelu. Napríklad červené brzdové strmene alebo veľké zliatinové kolesá.

Tvar zadných svetiel, ktoré sa výrazne líšia od tých na súčasnom modeli. Nie je okolo nich vidieť žiadnu svetelnú lištu, ktorá by spájala dve zadné svetlá. Koncovky výfuku sa pravdepodobne budú nachádzať pod nárazníkom nového Audi Q3. Nemá ani lišty imitujúce falošný výfuk.

Testovanie špičkového kompaktného SUV vstupuje do záverečnej fázy

Očakáva sa, že proces ladenia Audi Q3 2025 vstúpi do záverečnej fázy. Kompaktné SUV by sa malo objaviť začiatkom budúceho roka.

Prototyp nového Audi Q3 2025 v čiernom obleku skrýva pred uvedením na trh ešte veľa tajomstiev. O motore a možnostiach výbavy modelu je známe len málo.

2025 Audi Q3 Odhalené – najviac očakávané SUV ?!

Po motorickej stránke by mala hviezda rodiny SUV dostať elektrifikované benzínové motory a variant PHEV s dojazdom viac ako 100 km. Hovorí sa aj o dieselovom variante. Štandardom bude automatická prevodovka DSG, ktorá sa objaví v Q3 s pohonom predných aj všetkých kolies quattro. V konfigurácii PHEV má mať nové SUV výkon viac ako 250 koní.

Mnohí zákazníci dúfajú aj v športový variant modelu – RS Q3. Výrobca však neprezradil, či ho plánuje vyrábať. V dôsledku toho nie je známe, či moderná edícia umožní zákazníkom kúpiť si model s motorom legendy od Audi – skvelým 2,5-litrovým benzínovým motorom s výkonom 400 koní.

Nové Audi Q3 je jednou z najväčších a najočakávanejších noviniek roku 2025. Bude aj modernizovaná verzia hitom? Na odpoveď na túto otázku si budeme musieť ešte chvíľu počkať.

Redakcia Auto trendy.

Súvisiace články:

Volkswagen ukázal vrcholnú verziu svojho SUV. Má 300 koní a jeho predaj sa začína vo štvrtok

Ford Puma, takmer rovnako lacný ako Dacia Duster


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Najčítanejšie

Odporúčame

Alfa Romeo Giulia 2.0 vyladená pre Torino: Vzduchové odpruženie a špeciálne zliatinové disky

19.9.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@Techtalkyt1). Roky plynú, ale Alfa Romeo Giulia naďalej fascinuje nadšencov Alfy, tunerov a dokonca aj predajne príslušenstva, ktoré pri príležitosti…

Fernando Alonso dostal svoj Aston Martin Valkyrie

18.9.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@DPCcars). Je to skvelý darček od spoločnosti Aston Martin. Mercedes SLR, 458 Italia, Honda NSX a McLaren Elva sú len…

Môžete na parkovisku jazdiť bez vodičského preukazu?

18.9.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@rachelcavera8360) Mnohí dnešní vodiči sa prvýkrát učili šoférovať na parkovisku za panelákom alebo pred zatvoreným obchodným domom.Na takomto parkovisku nie…

Vzbura proti politike EÚ. Už budúci rok môžu milióny ľudí prísť o prácu

18.9.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@crospotter13). Nové emisné normy CO2, ktoré Európska únia ukladá výrobcom automobilov, nadobudnú účinnosť v januári 2025. Zdá sa, že boli…

Ak vykladáte tovar, môžete svoje vozidlo zastaviť v zóne so zákazom zastavenia alebo státia?

18.9.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/c/KooperativanaPojistovna). Ak je vaše auto plné batožiny alebo máte tovar, ktorý chcete naložiť alebo vyložiť, je legálne parkovať v zóne…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov