Novinky, Suv/Crossover, Tipy, Zaujímavosti,

Opel-Vauxhall Mokka 2025

6.9.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@AutoSpectre). Náš render dáva podobu modelu Opel-Vauxhall Mokka, ktorý bude modernizovaný v roku 2025. Očakávajú sa zmeny niektorých detailov a motorov. Opel-Vauxhall Mokka neustále napreduje...

6.9.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@AutoSpectre).

Náš render dáva podobu modelu Opel-Vauxhall Mokka, ktorý bude modernizovaný v roku 2025. Očakávajú sa zmeny niektorých detailov a motorov.

Opel-Vauxhall Mokka 2025.
Foto: youtube.com/@AutoSpectre

Opel-Vauxhall Mokka neustále napreduje smerom k svojmu prvému významnému faceliftu. Po prvých prototypoch, ktoré fotografi spozorovali v uplynulých týždňoch, sa veľa hovorilo o plánovaných zmenách v rámci restylingu nemecko-anglického crossoveru.

Prostredníctvom našich renderov sa pokúsime zistiť, ako bude vyzerať a aké budú zmeny v cene a motoroch.

Znak kontinuity

Hoci od debutu Mokky uplynuli už štyri roky, Mokka si zachováva moderné a súčasné línie v súlade s rodinným duchom Opel-Vauxhall. Preto sa neočakáva, že by restyling plánovaný na rok 2025 priniesol nejaké radikálne zmeny.

Rozmery zostanú prakticky nezmenené – dĺžka 4,15 m, šírka 1,79 m a výška 1,52 m, ale mohla by sa objaviť nová predná maska a iné, ale stále ostré LED svetlomety. Crossover Opel-Vauxhall sa bude naďalej vyznačovať sivými plastovými panelmi karosérie a štíhlymi zadnými svetlami.

Potvrdíme aj dvojfarebné schémy, pričom strecha, zrkadlá a kapota budú kontrastovať so zvyškom vozidla. Nový lak a štýlové zliatinové kolesá budú samozrejmosťou. Na palube nájdeme nový volant, aktualizované technológie s novým informačno-zábavným systémom a prepracovaný prístrojový panel.

Motory a cena

Neočakávame žiadne zásadné revolúcie v oblasti pohonných jednotiek. Po tom, čo Mokka 2025 už dávno upustila od naftových motorov, by mala bez väčších prekvapení potvrdiť 1,2-litrové turbodieselové mild-hybridné a neelektrifikované benzínové verzie, ktoré by mohli zostať na úrovni 101 k a 136 k.

Nový Opel Vauxhall Mokka Hybrid.

Je možné, že Opel-Vauxhall uvažuje o novej generácii 48-voltových elektrických jednotiek, ktoré by dokázali ešte viac optimalizovať spotrebu paliva a výkon. Pokiaľ ide o elektrické varianty, potvrdený by mal byť výkonnejší model Mokka-e s výkonom 156 k a dojazdom približne 249 km. Nie je však vylúčený ani príchod verzie vybavenej účinnejším elektromotorom, aby sa získalo niekoľko koní navyše bez toho, aby sa niečo stratilo z hľadiska dojazdu.

Ceny benzínových modelov sa pravdepodobne veľmi nezmenia, zatiaľ čo elektrické modely by mohli byť o niečo lacnejšie. Výrobca možno chce znížiť cenový rozdiel oproti modelu Frontera, hoci obe vozidlá sú v podstate v rovnakom segmente B.

Na potvrdenie si však budeme musieť ešte niekoľko mesiacov počkať.

Redakcia Auto trendy.

Súvisiace články:

Dobre vybavené a výkonné SUV? Tu je jeden, ktorý naháňa strach v stĺpcoch predaja Fordu Kuga

Vysoko výkonný anti-SUV s cenovkou od 19 000 eur nedá európskym konkurentom šancu


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Najčítanejšie

Odporúčame

Nissan Qashqai vytvoril svetový rekord v bungee jumpingu

15.9.2024 Redakcia Auto trendy (Foto. youtube.com/@guinnessworldrecords). Nissan Qashqai prekonal rekord v bungee jumpingu. Tento kúsok bol zorganizovaný pre reklamu. Nissan Qashqai vytvoril svetový rekord v…

Európsky automobilový priemysel riskuje pokuty vo výške miliárd eur. Šéf Renaultu hovorí

15.9.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@sycomoream8959). Európskemu automobilovému priemyslu hrozia pokuty až do výšky 15 miliárd eur za nedodržanie úrovní emisií uhlíka. Európsky automobilový priemysel…

Sú čínske značky lepšie ako globálne značky? Túto štúdiu nevynecháte

15.9.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@joenohs1). Značky z Číny rastú impozantným tempom, čo čoraz viac oceňujú čínsky používatelia automobilov. Tu sú prekvapivé výsledky prieskumu spokojnosti…

Prvé fotografie nového Volkswagenu Tayron. Väčší brat Tiguanu debutuje 10. októbra

15.9.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@AutomaticAddiction27). Volkswagen zverejnil prvý teaser pripravovaného modelu Tayron. Väčší brat modelu Tiguan bude predstavený 10. októbra. Prvé fotografie nového Volkswagenu…

Tesla Cybercab Robotaxi: Je to ono?

15.9.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@TeslaJigsaw. Žiarivo žltá dvojdverová verzia má údajne zadný svetelný pás podobný modelu Cybertruck. Žiarivo žltá dvojdverová verzia má údajne zadný…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov