Novinky, Tipy, Zaujímavosti,

Objavte Toyotu GR Yaris vyhradenú pre …

12.9.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@CARMagazineThailand). Dokonca aj v „štandardnej“ verzii Toyota GR Yaris zaujme výkonom motora 1,6 s turbodúchadlom s výkonom 280 k a pohonom všetkých kolies. Aby bol...

12.9.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@CARMagazineThailand).

Dokonca aj v „štandardnej“ verzii Toyota GR Yaris zaujme výkonom motora 1,6 s turbodúchadlom s výkonom 280 k a pohonom všetkých kolies.

Objavte Toyotu GR Yaris vyhradenú pre …
Foto: youtube.com/@CARMagazineThailand

Aby bol ešte výnimočnejší a atraktívnejší, súťažné oddelenie Toyoty Taliansko oslavuje prvé víťazstvo spoločnosti v majstrovstvách sveta v rallye v roku 1973 limitovanou edíciou GR Yaris TGR Italy.

Vyrobíme iba 51 očíslovaných kusov, ktoré budú rozpoznateľné podľa vonkajšej grafiky a exkluzívnej výbavy. Predáme ich výhradne online za cenu 67 500 €.

Biela a červená ako jej predchodca z rallye

Bližší pohľad na limitovanú edíciu Toyota GR Yaris TGR Italy odhaľuje špeciálny biely lak s grafikou s dvojitým červeným pruhom, ktorý pripomína farby rallye vozidla Toyota Corolla Coupe z roku 1973.

Kované zliatinové disky s povrchovou úpravou Heritage Gold, ktoré nesú špecifický odkaz na pretekársky automobil Corolla, obúvame do semi-slick športových pneumatík Pirelli P Zero Trofeo R.

Automatická prevodovka, balík Tech Pack a ponorenie sa do automobilových pretekov

Tento veľmi špeciálny model Yaris má vo svojej štandardnej výbave vonkajší odznak limitovanej edície a interiérové sériové číslo od 1 do 51 spolu s certifikátom pravosti.

Model TGR Italy je vybavený aj automatickou prevodovkou GR DAT-8 a balíkom Tech Pack, ktorý zahŕňa parkovacie senzory proti kolízii, systém sledovania mŕtveho uhla a systém Rear Cross Traffic Alert.

Toyotu GR Yaris TGR Italy Limited Edition.

Tí, ktorí si zakúpia Toyotu GR Yaris TGR Italy Limited Edition, budú mať nárok aj na testovaciu jazdu súťažného vozidla Rally2, dve VIP vstupenky na sezónu TGR Italy 2025, špeciálny poťah na vozidlo s výrobným číslom zakúpeného vozidla a oblečenie TGR Italy.

Len online a za cenu 67 500 eur

Ak si chcete kúpiť GR Yaris vo verzii TGR Italy, ktorý je v predaji len online za 67 500 €. Navštívte webovú stránku Toyota/Taliansko a od 9. septembra 2024 si môžete rezervovať vozidlo so zálohou 2 500 €. Pre doručenie si zákazník musí vybrať aj najbližšieho predajcu Gazoo Garage.

V októbri plánujeme živú prezentáciu na TGR v Taliansku a do konca roka 2024 očakávame dodávku 51 vozidiel od Toyoty.

Redakcia Auto trendy.

Súvisiace články:

JAECOO 7 sa stal hitom. Má predpoklady stať sa hviezdou medzi SUV

Oficiálne debutuje nový model. Najväčšie španielske SUV ponúka až 272 koní


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Najčítanejšie

Odporúčame

Veľký problém BMW. 1,5 milióna áut na opravu, pokles zisku

17.9.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@BMWGroup). Spoločnosť BMW musela v dôsledku závažnej recidívy súvisiacej s poruchou bŕzd prehodnotiť svoju prognózu zisku na fiškálny rok 2024.…

Ford Focus ST nemá dostatočný výkon? Zákazníci sa sťažujú a spoločnosť reaguje

16.9.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@YouCarTV). Má najvýkonnejší Focus menej koní, ako výrobca sľubuje? Spoločnosť priznala, že dostala takéto signály od svojich zákazníkov a rozhodla…

Kia EV2 (2025): Malé kórejské elektrické vozidlo v predpremiére

16.9.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@Beyondmedia10). Naše stvárnenie predpovedá línie malého kórejského elektromobilu Kia EV2, ktorý sa očakáva v roku 2025. Kia EV2 (2025): Malé…

Čína odporúča výrobcom automobilov, aby neinvestovali v Európe

16.9.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@evdrivex1091). Na stretnutí s priemyselným odvetvím Peking odporučil, aby sa automobilky nestavali v zahraničí. Zároveň sa usiluje o dosiahnutie dohody…

Nové bezpečnostné vozidlo MotoGP

16.9.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@SoNowYouKnowMan). Nová generácia BMW M5 sa bude používať ako bezpečnostné vozidlo v MotoGP. Hybridný sedan s výkonom 727 koní bol…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov