Elektro, Novinky, Šport, Zaujímavosti,

Ako vyzerá nový elektrický bicykel spoločnosti Polestar?

28.9.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@PolestarCars). Volá sa Allebike Elize Polestar Engineered a je k dispozícii v limitovanej edícii za cenu 8 830 EUR. Nejde len o SUV Polestar 3...

28.9.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@PolestarCars).

Volá sa Allebike Elize Polestar Engineered a je k dispozícii v limitovanej edícii za cenu 8 830 EUR. Nejde len o SUV Polestar 3 a Polestar 4: škandinávska značka elektromobilov sa venuje aj elektrickým bicyklom. V spolupráci so švédskou spoločnosťou Allebike bolo totiž vyvinuté dvojkolesové vozidlo. Ako sa volá? Je to Allebike Elize Polestar Engineered.

Volá sa Allebike Elize Polestar Engineered
Foto: youtube.com/@PolestarCars

Nejde len o SUV Polestar 3 a Polestar 4: škandinávska značka elektromobilov sa venuje aj elektrickým bicyklom. V spolupráci so švédskou spoločnosťou Allebike bolo totiž vyvinuté dvojkolesové vozidlo. Ako sa volá? Je to Allebike Elize Polestar Engineered.

Tento celoodpružený horský elektrobicykel má „vonkajšiu úpravu vo farbe Space, tlmiče a detaily lakované v charakteristickej švédskej zlatej farbe Polestar“.

Batéria s kapacitou 750 Wh

Elektrobicykel má vzduchové odpruženie RXF38 m.2 29 so zdvihom 170 mm vpredu a odpruženie TTX2Air so zdvihom 160 mm vzadu. Toto odpruženie je starostlivo vyladené pre pútavú jazdu a vynikajúce terénne vlastnosti elektrického horského bicykla.

„Tuhý, na mieru vyrobený rám z polyméru vystuženého uhlíkovými vláknami ponúka pevnú a citlivú jazdu navrhnutú špeciálne pre traily a enduro. Konfigurácia mullet a 64-stupňový uhol hlavovej trubky ponúkajú vynikajúcu stabilitu a obratnosť pri zjazdoch, zatiaľ čo výkon motora Shimano EP8, napájaného batériou s kapacitou 750 Wh, poskytuje účinný ťah pri stúpaniach. Elektrická prehadzovačka a zadná prehadzovačka sú štandardom, rovnako ako najnovšie technológie s automatickým radením Shimano. “

Len limitovaná edícia

Na webovej stránke Polestar Additionals si môžete zakúpiť limitovanú edíciu Allebike Elize Polestar Engineered za 8 830 EUR. Bicykel vám doručí Allebike.

Témy trendov

  1. Spolupráca pri vývoji produktov – Partnerstvo medzi spoločnosťami Polestar a Allebike poukazuje na rastúci trend medziodvetvovej spolupráce pri vytváraní inovatívnych produktov, ako je napríklad ebike Allebike Elize Polestar Engineered.
  2. Vysoko výkonné elektrobicykle – Elektrobicykle vybavené pokročilými systémami odpruženia a výkonnými motormi spôsobujú revolúciu v cyklistickom priemysle tým, že poskytujú vysoko výkonné možnosti pre nadšencov trailov a endura.
  3. Rámy z uhlíkových vlákien vyrábané na mieru – Používanie rámov z polyméru vystuženého uhlíkovými vláknami v konštrukcii bicyklov dláždi cestu ľahším a odolnejším ebikom, ktoré ponúkajú lepšiu kvalitu jazdy a lepšiu odozvu.
Foto: youtube.com/@coolideas3272

Dôsledky pre priemysel

  1. Automobilový priemysel – Automobilové spoločnosti, ktoré sa púšťajú na trh ebajkov, ako to dokazuje spolupráca spoločnosti Polestar so spoločnosťou Allebike, skúmajú nové zdroje príjmov a rozširujú prítomnosť svojej značky v oblasti udržateľnej dopravy.
  2. Cyklistické vybavenie – Odvetvie cyklistického vybav zenia rýchlo napreduje vďaka inováciám, ako je Allebike Elize, ktoré obsahujú špičkové komponenty a vlastné nastavenia prispôsobené konkrétnym jazdným štýlom.
  3. Udržateľná mobilita – Integrácia elektromotorov aomobilov a vysokokapacitných batérií do bicyklov prispieva k nárastu riešení udržateľnej mobility, ktoré uspokojujú ekologicky uvedomelých spotrebiteľov hľadajúcich efektívne alternatívy dopravy.
Konfigurácia mullet a 64-stupňový uhol hlavovej trubky ponúkajú vynikajúcu stabilitu a obratnosť pri zjazdoch, zatiaľ čo výkon motora Shimano EP8, napájaného batériou s kapacitou 750 Wh, poskytuje účinný ťah pri stúpaniach.
Foto: youtube.com/@PolestarCars

Redakcia Auto trendy.

Súvisiace články:

Nákladný ebajk s výkonom 1 400 W dokáže odviesť až 200 kg na dlhé kilometre

Oku lahodiaci obojživelný cyklistický karavan má neobmedzený elektrický dojazd


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Najčítanejšie

Odporúčame

Z Číny prichádza super kombi s takmer 1 000 PS

27.9.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@Wheelsboy). Denza Z9 GT sa už predáva v Číne za cenu od 43 000 EUR a čoskoro sa dostane aj…

Denné alebo stretávacie svetlá? Čo zapnúť pri jazde po našich cestách

27.9.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@ColdFusion). Na Slovensku sú všetci vodiči na verejných komunikáciách povinní mať zapnuté svetlá. Stačí však mať zapnuté denné svetlá alebo…

Nemecko predstavuje autonómny vlak. Nová éra na železniciach

27.9.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@alstom). ARTE je autonómny vlak vyvinutý spoločnosťou Alstom, ktorý Nemecko v pondelok predstavilo svetu. Ide o vlak, ktoré je určené…

Bude výkonnejšia, než sa očakávalo

27.9.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@PlanetCarNews). Jeho výkon bude 280 k, podobne ako v prípade modelu Alfa Romeo Junior Veloce, namiesto pôvodne avizovaných 240 k.…

Hyundai oznamuje aktualizácie pre Ioniq 5 N. Výkonný elektromobil dostane konfigurovateľný režim driftovania

27.9.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@MichalKarpatAutozurnal). Hyundai približne pred rokom odhalil svoju najvýkonnejšiu verziu modelu Ioniq 5. Teraz kórejská automobilka oznamuje vylepšenia pre výkonný elektromobil.…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov