Novinky, Správy, Suv/Crossover,

Budúcnosť Suzuki Jimny bude ešte zaujímavá

23.10.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@TALKWHEELS). Očakávame, že bude mať príťažlivú retro estetiku, ale zmiešanú s futuristickými prvkami a športovejším vzhľadom. Vždy sa môžete pozerať na poloplný alebo poloprázdny pohár....

23.10.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@TALKWHEELS).

Očakávame, že bude mať príťažlivú retro estetiku, ale zmiešanú s futuristickými prvkami a športovejším vzhľadom.

Očakávame, že bude mať príťažlivú retro estetiku, ale zmiešanú s futuristickými prvkami a športovejším vzhľadom.
Foto: youtube.com/@TALKWHEELS

Vždy sa môžete pozerať na poloplný alebo poloprázdny pohár. V prípade Suzuki Jimny to nie je fakt, že sa už nepredáva, ale skutočnosť, že sa tešíme na nový model, ktorý príde ešte v tomto desaťročí, v rokoch 2025 až 2030.

Ak sa interné plány Suzuki nezmenili, pôjde o elektrické SUV a podľa obrázku, ktorý poskytla značka. By si malo zachovať hranatú, historickú estetiku, ktorá bola taká obľúbená u zákazníkov na celom svete.

Kým však ázijská firma nezačne odhaľovať detaily alebo si odfotografujeme testovacie prototypy s kamuflážou. Považujeme za zaujímavé poznať rôzne digitálne návrhy vozidla. Ten, ktorý ilustruje túto novinku, je dielom AutomagzTV.

Viac emotívnej estetiky

Ako vidíte, predný svetelný pás, ktorý spája dva svetlomety, je nápadný. Okrem toho sa zdá, že vozidlo získalo centimetre na šírke, a čo je dôležitejšie, je o niečo bližšie k zemi, takže získalo športovejší „postoj“. A dokonca má aj päťdverovú karosériu, čo zvyšuje jeho všestrannosť. Veľmi sa nám to páči!

Navyše sme presvedčení, že nový Jimny bude ešte lepším všestranným vozidlom ako jeho predchodca. Po prvé preto, že bude mať vyšší výkon a lepšie jazdné vlastnosti. A po druhé preto, že elektromotory (pre pohon všetkých kolies budú minimálne dva) poskytujú maximálny krútiaci moment okamžite, čo je skvelý spôsob, ako vyťažiť maximum z terénu s nízkou priľnavosťou.

Logika tiež velí, že by mal mať stále podvozok s nosníkmi a priečnikmi, dve tuhé nápravy a kontrolu zjazdu z kopca. Mimochodom, tento systém bude dobíjať batériu za jazdy.

Keď už hovoríme o batérii, dojazd by nemal presiahnuť 250 kilometrov, ako je to dnes u elektrických mestských SUV. Hoci pri takom rýchlom pokroku vo vylepšovaní týchto vozidiel sa nedá nič vylúčiť.
Foto: youtube.com/@Carscoza

Späť na pozíciu najlacnejšieho vozidla 4×4

Keď už hovoríme o batérii, dojazd by nemal presiahnuť 250 kilometrov, ako je to dnes u elektrických mestských SUV. Hoci pri takom rýchlom pokroku vo vylepšovaní týchto vozidiel sa nedá nič vylúčiť. Faktom je, že auto pre tento komponent naberie na hmotnosti, ale nemalo by vystreliť nahor, pretože nie je vhodné do „terénu“.

Čo sa týka ceny, chýbajúci Jimny stál vo Veľkej Británii ako úžitkové vozidlo 26 000€, ale túto sumu na novom modeli neuvidíme. Očakávame, že Suzuki ho bude predávať za čo najnižšiu cenu, aby sa opäť stal najlacnejším SUV na trhu.

Redakcia Auto trendy.

Súvisiace články:

Tesla Model Y bude k dispozícii aj v 7-miestnej verzii

Čínsky „Maybach“ už svojimi rozmermi zahanbuje Range Rover. Luxusné SUV sa dostane na trh neskôr v roku 2024

Terénna štúdia pre Ferrari Purosangue odhalená od Delta4x4


Ďakujeme, že ste si prečítali náš článok. Odporúčame vám sledovať nás v službe Google News.


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Najčítanejšie

Odporúčame

Volkswagen verí, že elektromobily sú budúcnosťou, ale je pripravený zachovať spaľovací motor, ak bude dopyt

22.10.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@autogefuehl). Volkswagen verí, že elektromobily sú budúcnosťou automobilového priemyslu. Výrobca však ponechá v ponuke benzínové modely, kým bude existovať dopyt.…

Citroën Ami (2025) debutuje s kompletne zmeneným dizajnom: Hranatejšia karoséria

22.10.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@video-motor-pro8808). Roztomilý, ten malý: Citroën Ami tento rok oslavuje štvrté narodeniny. Keď sa v roku 2020 objavil na trhu, mnohých…

Nemci sa vracajú k benzínu a nafte, elektriku si takmer nikto nekupuje. To je ďalšia rana pre elektromobilitu

22.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: youtube.com/@AutoTraderTV). Nemecko je dôležitým automobilovým trhom a často naznačuje smer, ktorým sa uberá celý priemysel. Najnovšie štatistiky ukazujú, že…

Škoda Fabia Rally2 odhalená: Limitovaná edícia, ktorá sa bude predávať len v Španielsku

22.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: youtube.com/@SkodaSpain). Predá sa len 100 kusov. Dobrý deň, Fabia RS? Túto poctu zdieľa len s niekoľkými španielskymi jazdcami. Len…

Zabudnutý alebo chýbajúci vodičský preukaz: aké sú riziká?

22.10.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock.com/Stefan_Sutka). Každý, kto sedí za volantom auta alebo na motorke, musí mať niekoľko povinných dokladov. Tu sú uvedené riziká…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov