Horoskop, Zaujímavosti,

Týždenný horoskop (44.) pre vodičov, ktorý musíte vidieť! Od 28. októbra až 3. novembra

28.9.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: Súkromný archív). Čaká nás zaujímavé obdobie na cestách. Pozrite si motoristický horoskop na obdobie od 28. októbra do 3. novembra. Koniec októbra prinesie nečakané situácie...

28.9.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: Súkromný archív).

Čaká nás zaujímavé obdobie na cestách. Pozrite si motoristický horoskop na obdobie od 28. októbra do 3. novembra. Koniec októbra prinesie nečakané situácie na cestách a možné výkyvy v cenách pohonných hmôt, poistenia vozidiel a ďalších nákladov spojených s prevádzkou auta. Stojí za to sledovať, ako sa ceny vyvíjajú, a byť pripravený na to, že sa v automobilovom sektore môžu vyskytnúť zmeny.

Čaká nás zaujímavé obdobie na cestách. Pozrite si motoristický horoskop na obdobie od 28. októbra do 3. novembra.
Foto: Súkromný archív

V nasledujúcich dňoch, keď Slnko vstúpi do znamenia Škorpióna a Mesiac bude ubúdať, dorazíme k novu Mesiaca (1.11.), ktorý nastane v deviatom stupni znamenia Škorpióna. Pre vodičov bude obzvlášť priaznivý pondelok (28.10.), kedy vďaka trigovému postaveniu Marsa a Neptúna vo vodnom živle môžu mať lepší odhad situácie na cestách a silnejšiu intuíciu pri šoférovaní. Tento deň je ideálny na dlhšie cesty a nácvik náročnejších jazdných manévrov.

Týždenný horoskop od 28. októbra do 3. novembra pre všetkých motoristov

Opozícia medzi Merkúrom a Uránom (30.10.) naznačuje možné problémy s automobilovou elektronikou, ako aj poruchy v IT a bankových systémoch. Začiatok novembra bude obzvlášť náročný. Ako každý rok prichádza čas zamyslenia a rozjímania nad hlbšími témami, ale tentoraz sa okrem spomienok na blízkych, ktorí už nie sú medzi nami, budeme musieť vyrovnať s intenzívnymi emóciami.

Novolunie v znamení Škorpióna môže ovplyvniť náladu vodičov a priniesť náročnejšie situácie na cestách. Opozícia Marsu a Pluta (3.11) nás varuje, aby sme za volantom zvýšili opatrnosť a vyhli sa zbytočným konfliktom v premávke. Môžu sa vyskytnúť napäté situácie nielen na cestách, ale aj v komunikácii s ostatnými vodičmi či pri vybavovaní administratívy spojenej s autom.

Koniec týždňa prinesie zvýšené napätie na medzinárodnej scéne, čo sa môže prejaviť aj na cestách, najmä pri medzinárodnej doprave. Očakávajú sa výrazné zmeny v dopravnej politike alebo možný odchod významnej osobnosti z automobilového priemyslu. Odporúčame vodičom zachovať pokoj a venovať zvýšenú pozornosť bezpečnosti na cestách.

Týždenný horoskop – Baran (Aries) – ♈ (21. marca – 19. apríla)

Pre vodičov sa tento týždeň začne pokojne a harmonicky. Trigon medzi Marsom a Neptúnom prinesie lepšiu súhru s ostatnými účastníkmi cestnej premávky a posilní vašu schopnosť predvídať situácie na ceste. Vaša intuícia za volantom bude silnejšia než inokedy. Zistíte, že dokážete lepšie odhadnúť zámery iných vodičov a budete ohľaduplnejší v premávke.

Postupne sa však situácia zmení kvôli opozícii medzi Marsom a Plutom (3.11.). Ku koncu týždňa sa môžete stretnúť s agresívnym správaním na cestách alebo s nepríjemnými situáciami pri parkovaní či v autoservise. Niekto vás môže vytočiť svojím bezohľadným správaním natoľko, že budete musieť vynaložiť veľké úsilie na zachovanie pokoja. Odporúčame v takýchto situáciách zachovať chladnú hlavu a vyhnúť sa zbytočným konfliktom na ceste.

Týždenný horoskop – Býk (Taurus) – ♉ (20. apríla – 20. mája)

Pre motoristov sa začína náročný úvod týždňa. Kvadratúra medzi Venušou a Saturnom (28.10.) môže priniesť komplikácie v komunikácii s dopravnou políciou alebo pri vybavovaní poistných udalostí. Môžu sa vyskytnúť menšie problémy s pokutami za parkovanie alebo nezaplatenými poplatkami súvisiacimi s autom. Ak máte staršie auto, môžu sa prejaviť problémy, ktoré ste v minulosti prehliadali.

Situácia sa začne zlepšovať ku koncu týždňa. Nov v znamení Škorpióna (1.11.) prinesie očistný zlom, ktorý vám pomôže uzavrieť staré problémy s autom či nevyriešené dopravné priestupky. Prvé novembrové dni už budete na cestách prežívať v pokojnejšej atmosfére a podarí sa vám dosiahnuť uspokojivé riešenie predchádzajúcich problémov.

Týždenný horoskop – Blíženci (Gemini) – ♊ (21. mája – 20. júna)

V nasledujúcich dňoch môžete očakávať rôzne situácie na cestách. Prelom októbra a novembra prinesie motoristom množstvo výziev a problémov, ktoré bude potrebné riešiť. Môžu sa vrátiť staré problémy s vozidlom alebo nevyriešené dopravné priestupky. Opozícia medzi Merkúrom a Uránom (30.10.) naznačuje možné nečakané poruchy palubnej elektroniky alebo problémy s navigáciou.

Nov v znamení Škorpióna (1.11.) môže priniesť napätie pri jazde a nepríjemné situácie v premávke. Budete musieť prehodnotiť svoj prístup k šoférovaniu a možno aj vzťah k ostatným účastníkom cestnej premávky. Víkend už bude pokojnejší – prestanete sa rozčuľovať nad agresívnymi vodičmi a budete si istejšie stáť za svojím štýlom jazdy.

Týždenný horoskop – Rak (Cancer) – ♋ (21. jún – 22. júl)

Tento týždeň prinesie motoristom zaujímavé situácie na cestách. Trón medzi Neptúnom a Marsom (28.10.) posilní vašu intuíciu za volantom. Môžete lepšie predvídať situácie v premávke a vyhnúť sa potenciálnym problémom. Zvýšená vnímavosť vám pomôže včas odhaliť prípadné technické problémy s vozidlom.

Nov v znamení Škorpióna (1.11.) môže priniesť zásadné zmeny vo vašom vzťahu k autu – možno sa rozhodnete pre výmenu vozidla alebo väčšiu investíciu do jeho vylepšenia. Cez víkend, pod vplyvom opozície Marsu a Pluta, sa môžete dostať do napätej situácie pri rokovaní v autoservise alebo pri kúpe auta. Máte šancu presadiť svoje podmienky, či už pri cene opravy alebo pri vyjednávaní o kúpe vozidla. Stojte si za svojím, ale zachovajte profesionálny prístup.

Foto: shutterstock/New Africa

Týždenný horoskop – Lev (Leo) – ♌ (23. júla – 22. augusta)

Pre vodičov prichádza náročnejšie obdobie. Čas, keď je Slnko nízko nad obzorom v znamení Škorpióna, nie je ideálny na dlhé cesty – zhoršená viditeľnosť a skoré stmievanie si vyžiadajú zvýšenú pozornosť za volantom. Nov v znamení Škorpióna (1.11.) môže priniesť únavu a zníženú koncentráciu pri šoférovaní.

V najbližších dňoch sa odporúča zvýšiť opatrnosť na cestách, najmä pri cestovaní na vzdialené cintoríny počas Dušičiek. Začiatok novembra bude náročnejší, potom sa situácia zlepší. Neplánujte si dlhé trasy a náročné manévre, keď sa necítite vo svojej koži. Vyhnite sa rizikovým situáciám v premávke a agresívnej jazde. Ak musíte cestovať na väčšie vzdialenosti, počkajte na priaznivejšie podmienky a lepšiu viditeľnosť.

Týždenný horoskop – Panna (Virgo) – ♍ (23. augusta – 22. septembra)

Pre vodičov narodených v znamení Panny začne týždeň pozitívne a môžu sa tešiť na finančný zisk, možno súvisiaci s autom. Koniec októbra však prinesie komplikácie. V stredu (30.10.) nastane opozícia medzi Merkúrom a Uránom, ktorá môže spôsobiť nečakané zmeny v cestovných plánoch alebo poruchy vozidla.

Druhá polovica týždňa nepraje dlhším cestám – nič nepôjde podľa plánu. Dbajte na svoju pohodu za volantom, stres môže negatívne ovplyvniť vašu bezpečnosť na cestách. Vyhnite sa konfliktom s ostatnými účastníkmi premávky alebo dopravnou políciou. Niekto sa vás môže snažiť vytlačiť z cesty alebo vám pripísať zavinenie nehody. Merkúr bude 2. novembra v priaznivom sextile s Plutom – ak môžete, naplánujte si dlhšie cesty práve na tento deň.

Týždenný horoskop – Váhy (Libra) – ♎ (23. september – 22. október)

Začiatok týždňa bude pre vodičov náročný. Kvadratúra medzi Venušou a Saturnom môže priniesť nepríjemnosti pri kontrolách technického stavu vozidla alebo pri rokovaní s poisťovňou. Je možné, že sa stretnete s kritikou vášho štýlu jazdy alebo vám niekto spochybní vodičské schopnosti. Môžu sa vyskytnúť aj problémy v práci súvisiace s firemným vozidlom. Situácia sa zlepší po novoluní v Škorpiónovi (1.11.), keď sa dokážete lepšie brániť neoprávnenej kritike a stanovíte si jasné hranice.

Prechod Merkúra do znamenia Strelca (2.11.) prinesie priaznivé podmienky na cestovanie. Najlepšie vyhliadky prídu s trigónom medzi vašim patrónom a Jupiterom (3.11.), ktorý prinesie šťastie na cestách a spokojnosť s vaším vozidlom. Budete mať pocit, že vám všetko vychádza podľa predstáv. Je ideálny čas naplánovať si romantický výlet vo dvojici alebo konečne realizovať dlho odkladaný sen o novom aute.

Týždenný horoskop – Škorpión (Scorpio) – ♏ (23. október – 21. november)

Pre vodičov v znamení Škorpióna sa chystá zaujímavé obdobie. Okolo vášho znamenia sa sústreďujú najsilnejšie planetárne vplyvy. Opozícia medzi Uránom a Merkúrom vo vašom znamení môže priniesť nečakanú ponuku súvisiacu s autom – možno výhodnú kúpu ojazdeného vozidla alebo zaujímavú pracovnú príležitosť v automobilovom odvetví. Bude to vyzerať ako skvelá šanca, ale aj potenciálny problém.

Zásadná zmena príde s novom (1.11.), ktorý vám pomôže lepšie pochopiť rodinné potreby ohľadom mobility. Môžete získať silnejšiu pozíciu pri rozhodovaní o rodinnom vozidle. Na Všetkých svätých vás čakajú dôležité rozhovory nielen s rodinou, ale aj s partnerom, možno o kúpe nového auta. V nedeľu nastane obdobie napätia – opozícia medzi Marsom a Plutom prinesie konflikt s niekým, kto by chcel rozhodovať o vašom štýle jazdy alebo výbere vozidla. Výsledok bude jednoznačne vo váš prospech.

Foto: shutterstock/New Africa

Týždenný horoskop – Strelec (Sagittarius) – ♐ (22. november – 21. december)

Pre vodičov to bude turbulentný týždeň. Začne sa šírením neoverených informácií o zmenách v dopravných predpisoch alebo cenách pohonných hmôt. Budete mať dilemu, ktorým správam veriť a či predchádzajúce dohody s autoservisom alebo predajcom vozidla zostávajú v platnosti. Nerobte si pevné plány na cestovanie, môžu sa ešte viackrát zmeniť. V pondelok (28.10.) si dávajte pozor pri nastupovaní a vystupovaní z auta, hrozí riziko poranenia členkov a zápästí.

Situácia sa vyjasní po novoluní v Škorpiónovi (1.11.) a pocítite úľavu po vyriešení problémov s vozidlom. Víkend bude výnimočný – trón medzi Venušou a Jupiterom prinesie nečakané šťastie na cestách a možno aj romantické stretnutie s osobou, ktorá sa práve vrátila z dlhej cesty. Môžete získať výhodnú ponuku na predaj auta alebo nečakaný bonus pri kúpe vozidla.

Týždenný horoskop – Kozorožec (Capricorn) – ♑ (22. decembra – 19. januára)

Pre vodičov je situácia jasná a nekompromisnú – žiadne odkladanie termínov alebo rozhodnutí nie je možné. Nemali by ste váhať s návštevou servisu alebo s riešením technických problémov vozidla, aj keď je to náročné či nepríjemné. Kvadratúra medzi Venušou a Saturnom (28.10.) vás postaví pred náročné rozhodnutie ohľadom auta, na ktorom záleží vášmu blízkemu. Možno podľahnete tlaku a kúpite auto, ktoré úplne nespĺňa vaše predstavy.

Novolunie v Škorpiónovi (1.11.) prinesie možnosť poradiť sa o problémoch s vozidlom s priateľmi, ktorí majú skúsenosti s autami, čo vám uľahčí situáciu. Opozícia medzi Marsom a Plutom vo vašom znamení (3.11.) bude náročná – môže zlyhať nejaká súčiastka vášho auta alebo sa dostanete do konfliktu v servise, kde nebude priestor na vyjednávanie o cene opravy.

Týždenný horoskop – Vodnár (Aquarius) – ♒ (20. januára – 18. februára)

Pre vodičov bude situácia náročná až do konca týždňa. Úľava príde až druhého a tretieho novembra. Dovtedy sa pripravte na komplikovanejšie cestovanie. Cesty na cintoríny a návštevy príbuzných budú tento rok poznačené novom v znamení Škorpióna. Toto postavenie planét môže oživiť staré konflikty na cestách a pripomenúť dávne nepríjemné situácie v premávke. Môžete stretnúť agresívnych vodičov a nebudete si istí, ako reagovať.

V deň opozície medzi Merkúrom a Uránom budete musieť kvôli nečakaným okolnostiam zmeniť cestovné plány. Víkend už prinesie lepšiu atmosféru na cestách. Prechod Merkúra do znamenia Strelca spolu s priaznivým aspektom Venuše a Jupitera vám prinesie príjemnú odmenu – možno stretnutie s osobou, ktorá vám nie je ľahostajná, práve počas cesty autom.

Týždenný horoskop – Ryby (Pisces) – ♓ (19. február – 20. marec)

Pre vodičov prichádza týždeň plný sebavedomia a rozhodnosti. Vďaka trigónu medzi Marsom a Neptúnom získate späť istotu za volantom. Uvedomíte si, že máte nielen povinnosti, ale aj práva na cestách. Podarí sa vám presvedčiť rodinu, aby vám pomohla s organizáciou rodinného stretnutia spojeného s cestovaním. Vaša intuícia za volantom bude mimoriadne silná – budete lepšie predvídať situácie v premávke a vyhýbať sa potenciálnym problémom.

Novolunie v Škorpiónovi (1.11.) prinesie dôležitú situáciu súvisiacu s vaším vozidlom alebo cestovaním s partnerom. Niektoré problémy s autom sa vyriešia, iné si možno budú vyžadovať zásadnejšiu opravu alebo modernizáciu. V posledný deň týždňa si dávajte pozor na agresívnych vodičov – niekto by vás mohol chcieť prinútiť k nebezpečnému manévru alebo sa správať násilnícky v premávke.

Redakcia Auto trendy.

Súvisiace články:

Aký ste vodič podľa znamenia zverokruhu. Cestný pirát alebo majster vodič?

Kvôli tejto práci nemusíte ani vstávať. Za 60 dní ležania v posteli môžete získať viac ako 77 000 libier

Najrýchlejšie lietadlo na svete vo vzduchu. Prvý krát hore


Ďakujeme, že ste si prečítali náš článok. Odporúčame vám sledovať nás v službe Google News.


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Najčítanejšie

Odporúčame

KTM 2025 1390 Super Adventure S Evo môže byť najtechnickejším sériovým motocyklom vôbec

27.10.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@KTM). KTM predstavila svoj ďalší prémiový cestovný motocykel 2025 1390 Super Adventure S Evo. Má toľko nových funkcií, že sme…

Leapmotor C10: Interiér čínskeho elektrického SUV

27.10.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@XXA843). Nastúpte do vlajkovej lode SUV C10 od čínskej spoločnosti Leapmotor s veľkou obrazovkou infotainmentu a bohatou výbavou. Nastúpte do…

Aký ste vodič podľa znamenia zverokruhu. Cestný pirát alebo majster vodič?

27.10.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: Súkromný archív). Vaše znamenie zverokruhu môže veľa napovedať o vašich schopnostiach za volantom. Niektorí ľudia sú rodení vodiči. Jednoducho si…

Celoročné pneumatiky. Toto sú mýty, ktorým vodiči veria. Čo by ste mali vedieť pred kúpou

27.9.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: shutterstock.com/Igor Link). Mnohí motoristi pri výbere nových pneumatík čoraz častejšie zvažujú celoročné pneumatiky. Pre koho to bude dobré riešenie? O…

V čom spočíva problém s kontrolkou „Cik cak“ v Dacii a ako ju opraviť

27.10.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@PSVICE). Niektorí majitelia vozidiel Dacia Logan, Sandero alebo Duster zistili, že sa na prístrojovej doske rozsvietila žltá alebo červená kontrolka…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov