Novinky, Suv/Crossover, Tipy, Zaujímavosti,

Španielska „Kia Sportage“ je najvýkonnejšou možnosťou v segmente SUV. Ideálny model nielen do mesta

28.5.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@carwowesp). Nie je tajomstvom, že Španieli netrpezlivo očakávajú cenník modelu Ebro S700. Toto španielske SUV sa stane priamym konkurentom modelov: Kia Sportage, Hyundai Tucson ,...

28.5.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@carwowesp).

Nie je tajomstvom, že Španieli netrpezlivo očakávajú cenník modelu Ebro S700. Toto španielske SUV sa stane priamym konkurentom modelov: Kia Sportage, Hyundai Tucson , Nissan Qashqai. Dúfajú, že španielsky náprotivok kórejského trháku bude na dosah ich peňaženiek. Má totiž všetko, čo potrebujú.

Španielska „Kia Sportage“ je najvýkonnejšou možnosťou v segmente SUV. Ideálny model nielen do mesta.
Foto: youtube.com/@carwowesp

Španielska „Kia Sportage“ od EBRO má 350 koní a technológiu PHEV

Už skôr sme informovali, že španielska značka Ebre sa znovu objavuje s top modelom. Stalo sa tak vďaka spoločnému podniku s čínskym gigantom Chery. Táto spolupráca už Španielom umožnila predstaviť dva nové modely, ktoré vyjdú z barcelonskej továrne.

Ebro ich ukázalo počas podujatia Madrid Car Experience, predtým známeho ako Madridský autosalón. Španieli majú na výber dva návrhy, ktoré rozhodnú o znovuzrodení a úspechu španielskej značky. Ako mimoriadne atraktívnu možnosť nového SUV vidia Španieli model EBRO S700. Ide o kompaktný model, ktorý bude priamym konkurentom zavedených modelov z tejto krajiny. Už teraz o ňom radi hovoria a používajú slovné spojenie „španielska Kia Sportage“. Nie je tajomstvom, že kórejský model je tam veľmi obľúbený a uznávaný. Rovnako ako konkurenčné modely Hyundai Tucson, Nissan Qashqai alebo Seat Ateca.

Značka si uvedomuje dôležitosť tohto modelu. Nie nadarmo ho ponúka v dvoch mechanických variantoch. Vrátane plug-in hybridu s celkovým výkonom systému viac ako 300 koní.

Ebro S700 sa môže pochváliť nielen výkonom bez straty autonómie, ale aj úsporami pri tankovaní.
Foto: youtube.com/@carwowesp

Mestské SUV EBRO S700 je moderné a úsporné

Medzi možnosťami pohonu modelu Ebro 700 bola aj tradičná benzínová verzia. Takéto SUV má pod kapotou motor s výkonom 150 koní, ktorý je spojený s automatickou prevodovkou. Ide o veľmi podobnú možnosť, akú majú niektorí konkurenti španielskeho modelu.

Nie je však tajomstvom, že zaujímavejšia je plug-in hybridná varianta. Takto vybavené Ebro S700 sa môže pochváliť nielen výkonom bez straty autonómie, ale aj úsporami pri tankovaní.

Vďaka tomuto riešeniu má SUV celkový výkon 350 koní. Okrem toho mu rozmerná batéria umožňuje prejsť takmer 80 kilometrov na elektrický pohon. To všetko z neho robí jednu z najvýkonnejších možností vo svojom segmente v Španielsku. To je dôležité, aby bolo možné jazdiť lacno nielen v meste, ale aj na diaľniciach a dlhých cestách.

Španieli preto netrpezlivo očakávajú cenník modelu Ebro S700. Ak sa ukáže, že sa dostane k predajcom v roku 2025 za konkurencieschopnú cenu, mohol by pritiahnuť pozornosť nielen zákazníkov showroomov Kia alebo Hyundai. Pre Španielov je veľmi dôležitý aj aspekt, že Ebro je ich vlastná značka. Každý nákup vozidla Ebro S700 podporuje ich ekonomiku.

Redakcia Auto trendy.

Súvisiace články:

OMODA 7. SUV veľkosti Toyoty RAV4 s dojazdom 1200 km. Nie je elektrický

Čínsky bestseller v Európe. Ford sa obáva novej konkurencie


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Najčítanejšie

Odporúčame

Videl som nové Mitsubishi Outlander. Má spotrebu 0,8 litra na 100 km. Ale ako?

4.10.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@MXMCars). Nový Mitsubishi Outlander je veľký, výborne vybavený a dostupný len ako hybrid. Stratil svoju veľkú predajnú výhodu - v…

Spoločnosť Geely vyťahuje víťaznú kartu v segmente SUV. Nový model je ideálnou voľbou pre náročné off-roady

4.10.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@Wheelsboy). Čínska spoločnosť Geely Auto nedávno predstavila svoje nové SUV Galaxy E5. Technológie a možnosti výbavy sú jeho dôležitými prednosťami,…

Záhadný nový Tesla Model 3 spozorovaný Video

4.10.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: reddit.com/r/teslamotors/). Verzia elektrického salónu, ktorá sa pohybuje v oblasti Bay Area v San Franciscu, vyzerá ako kríženec starého a nového…

Je povolené umiestniť na okno auta inzerát na predaj?

4.10.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@DominickBarbato). Väčšina ľudí, ktorí chcú predať svoje auto, uverejní svoj inzerát online na rôznych platformách na obchodovanie s ojazdenými vozidlami.…

Absolútna prednosť chodcov – nie vždy a všade. Kedy neplatí?

4.10.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@WUSA9news). Chodec má na priechode privilegované postavenie. To však neznamená, že má prednosť v každej situácii. Tu platí, že vodič…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov