Tipy, Zaujímavosti,

Americký poradca tvrdí, že toto sú najhoršie nové autá, ktoré si môžete kúpiť v roku 2024

29.7.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@carhelpcorner). Investícia do nového auta sa niekedy môže ukázať ako vyhodené peniaze. Preto musíte byť veľmi opatrní, aby ste si nekúpili model, ktorý sa ukázal...

29.7.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@carhelpcorner).

Investícia do nového auta sa niekedy môže ukázať ako vyhodené peniaze. Preto musíte byť veľmi opatrní, aby ste si nekúpili model, ktorý sa ukázal ako problematický. Americký poradca analyzoval, ktoré sú najhoršie nové autá v roku 2024 a prečo by ste sa im mali vyhnúť.

Americký poradca tvrdí, že toto sú najhoršie nové autá, ktoré si môžete kúpiť v roku 2024.
Foto: youtube.com/@carhelpcorner

Mnohí vodiči si kupujú nové vozidlo kvôli väčšiemu pohodliu alebo využívaniu nových technológií. Iní sa jednoducho chcú zbaviť starostí s odvozom starého auta do servisu, aby opravil rôzne problémy. Nové auto však bude mať pravdepodobne viac problémov ako to staré.

Ktoré sú najhoršie nové autá, ktoré si môžete kúpiť v roku 2024

Ľudia z Car Help Corner analyzovali, ktorým novým modelom vozidiel by ste sa mali vyhnúť.

Najhoršie nové autá, ktoré si môžete kúpiť v roku 2024, sú:

  • Jeep Gladiator;
  • Dodge Hornet;
  • Honda Prologue;
  • Mercedes Benz EQE;
  • BMW X2;
  • BMW XM.

Analýza vychádzala z modelov predávaných v Severnej Amerike. Okrem modelov Dodge Hornet a Honda Prologue sa však všetky ostatné predávajú aj na Slovensku.

Zaradenie týchto modelov do zoznamu najhorších nových automobilov vychádzalo z jazdných testov a spätnej väzby zákazníkov.

Mercedes Benz EQE je pomerne tuhé a technológia digitálneho palubného displeja môže byť niekedy frustrujúca.
Foto: youtube.com/@carhelpcorner

Tu sú hlavné problémy týchto modelov a dôvody, prečo by ste sa im mali vyhnúť.

Prečo by ste sa mali vyhýbať týmto autám?

Recenzenti tvrdia, že Jeep Gladiator je príliš drahý a nespoľahlivý. Častejšie sa kazí, neposkytuje takmer žiadny komfort pre vodiča ani spolujazdca a celé pôsobí lacno. Podľa názoru odborníkov má teda najhorší pomer ceny, kvality a spoľahlivosti. Na Slovensku má Jeep Gladiator štartovaciu cenu viac ako 60 000 eur.

V prípade elektrického SUV Mercedes Benz EQE, ktoré Nemci navrhli od začiatku, sú problémy iného charakteru. Vozidlo je pomerne tuhé a technológia digitálneho palubného displeja môže byť niekedy frustrujúca. Navyše, ako tvrdia testujúci, interiér nie je veľmi dobrý. Najväčším problémom však je, že hodnota vozidla výrazne klesá už po jednom roku. U nás má tento model štartovaciu cenu takmer 90 000 eur.

Hlavným problémom BMW X2 je dvojspojková automatická prevodovka, ktorá je nečakane trhavá. A v kombinácii s nie príliš prepracovaným systémom štart/stop a tuhým postojom na ceste z neho robia veľmi nepríjemné auto. Navyše systém infotainmentu nemá žiadne fyzické ovládacie prvky, ale výber sa uskutočňuje prostredníctvom dotykového displeja. Čo sa vzhľadom na malé rozmery obrazovky môže ukázať ako dosť komplikované. Cena BMW X2 začína tesne pod 50 000 EUR.

Majte však na pamäti, že testované modely sú konfigurované pre severoamerický trh. Takže môžu byť dosť veľké rozdiely oproti tým, ktoré sa predávajú v Európe.

Vo videu nižšie nájdete podrobné informácie o všetkých týchto nových autách, na ktoré by ste si mali dávať pozor.

NAJHORŠIE nové autá, ktoré si môžete kúpiť v roku 2024.

Redakcia Auto trendy.

Súvisiace články:

Čoraz viac dieselových motorov neprechádza STK. Nie je to chyba vozidiel, ale ich majiteľov

Pokuta za používanie klimatizácie? V tomto prípade môžete za jej používanie tvrdo zaplatiť


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Najčítanejšie

Odporúčame

Škoda Fabia oslavuje 25. výročie

19.9.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@dmkeithskodawakefield3730). Škoda Fabia má 25 rokov a bola predstavená 14. septembra 1999 na autosalóne vo Frankfurte. Za posledných 25 rokov…

Superrýchle vlaky bez rušňovodičov? V Japonsku už čoskoro

19.9.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: x.com/gigafactories). Prichádzajú plne autonómne superrýchle osobné vlaky? V Japonsku sa už o štyri roky začne testovanie najmodernejšej technológie na vlakoch…

Bizarný svet: Čína vyrába falošné VW Beetle zo sklenených vlákien

19.9.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@ElectricClassicCars). Wecan Beetle má elektrický motor a používa sa na svadby a propagačné akcie. Každý, kto má rád kreslené filmy…

Prizmatická batéria, ktorá sa dobije za 10 minút, je realitou

19.9.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@Carscoops). Spoločnosť StoreDot začala pracovať na svojich nových prizmatických bunkách začiatkom roka. Teraz izraelská spoločnosť uvádza, že jej nové články…

Autodomiešavač: Základné vybavenie pre stavebníctvo

19.9.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@codrut1991). Vo svete stavebníctva si jedno zo zariadení vydobylo dôležité miesto, a to nákladné vozidlo s miešačkou na betón. Tento…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov