Novinky, Zaujímavosti,

Nové Audi Q7 dráždi súperov hrdou jazdou po uliciach. Ide o najnovšie vydanie SUV so spaľovacím motorom

25.8.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@Auditography). Audi nekončí s obnovou modelov zo svojho katalógu. Po nedávnom uvedení nových modelov A5 a A6 e-tron a športovej RS3 sa môžeme tešiť na...

25.8.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@Auditography).

Audi nekončí s obnovou modelov zo svojho katalógu. Po nedávnom uvedení nových modelov A5 a A6 e-tron a športovej RS3 sa môžeme tešiť na uvedenie špičkového SUV. Vozidlo v kamufláži bolo zachytené v uliciach Ingolstadtu.

Audi nekončí s obnovou modelov zo svojho katalógu. Po nedávnom uvedení nových modelov A5 a A6 e-tron a športovej RS3 sa môžeme tešiť na uvedenie špičkového SUV.
Foto: youtube.com/@Auditography

Pripravované SUV bude pravdepodobne posledným modelom Q7 so spaľovacím motorom

Prémiové SUV značky z Ingolstadtu bolo uvedené na trh v roku 2005. Odvtedy Audi uviedlo na trh dve generácie tohto modelu. V januári 2024, po deviatich rokoch výroby, dostal model Q7 svoj druhý facelift. Predná časť SUV prešla výraznou premenou. Dostala väčšiu mriežku s jedným rámom a úplne novú mriežku chladiča. Audi tiež model obohatilo o nové technológie.

Dnes môžeme okrem iného zažiť silu HD Matrix LED svetlometov s laserom ako prídavným diaľkovým svetlom a digitálnych denných svetiel vybavených niekoľkými svetelnými signatúrami na výber.

Audi Q7 bolo navrhnuté ako vozidlo vhodné na všetky cesty vrátane mierneho terénu. Odkedy sa objavilo na trhu, je vnímané ako všestranné SUV, ktoré zaujme svojou elegantnou siluetou a priestranným interiérom. Audi systematicky redukovalo dizajnové prvky, aby vozidlo získalo ešte výraznejší a puristickejší vzhľad. Teraz však všetko nasvedčuje tomu, že sa nezastaví ani pri vylepšovaní svojej hviezdy v rodine veľkých SUV. Nová generácia modelu bola včera zachytená v maskáčoch v uliciach Ingolstadtu.

Špióni, ktorí zachytili testovaciu verziu novej generácie Audi Q7, nám poskytli fotografie, ktoré nám napriek značnému maskovaniu umožňujú niečo málo vidieť.
Foto: youtube.com/@carspymedia8960

Audi Q7 dostane pomerne veľa zmien na vonkajších líniách a v kabíne

Špióni, ktorí zachytili testovaciu verziu novej generácie Audi Q7, nám poskytli fotografie, ktoré nám napriek značnému maskovaniu umožňujú niečo málo vidieť. Napríklad pohľad na zadnú časť modelu nám umožňuje dedukovať, že model bude mať stále spaľovací motor. Životnosť modelu sa teda predĺži. To však nič nemení na skutočnosti, že sa možno pozeráme na posledné Audi Q7 so spaľovacím motorom.

Mriežka chladiča pravdepodobne prejde metamorfózou a dostane zaoblenejší tvar. Pod maskovaním sa pravdepodobne objavia aj delené svetlomety po vzore tých na novom Audi Q6 e-tron. Zmeny sa pravdepodobne nebudú týkať veľkosti SUV, ktoré by malo byť aj vo svojej tretej generácii najväčším SUV ingolstadtského výrobcu.

Audi uvedie novú generáciu modelu na trh až v roku 2026, ale jej predstavenie môžeme očakávať už na budúci rok. Prebiehajúce testovanie ingolstadtskými inžiniermi, súdiac podľa bohatého maskovania, ešte nejaký čas potrvá.

Z hľadiska mechaniky sa očakáva, že nové Audi Q7 s naftovým motorom dostane systém ľahkej hybridizácie a možnosť pripojenia PHEV. Tá bude lepšou voľbou pre tých, ktorí ocenia výkon a účinnosť. Interiér vozidla by mal prejsť metamorfózou na úrovni nového Audi A5.

Redakcia Auto trendy.

Súvisiace články:

Nové plug-in hybridy na trhu. Audi Q7 TFSI e quattro a Audi Q8 TFSI e quattro

Diskvalifikuje takýto počet najazdených kilometrov vozidlo?


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Najčítanejšie

Odporúčame

Alfa Romeo Giulia 2.0 vyladená pre Torino: Vzduchové odpruženie a špeciálne zliatinové disky

19.9.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@Techtalkyt1). Roky plynú, ale Alfa Romeo Giulia naďalej fascinuje nadšencov Alfy, tunerov a dokonca aj predajne príslušenstva, ktoré pri príležitosti…

Fernando Alonso dostal svoj Aston Martin Valkyrie

18.9.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@DPCcars). Je to skvelý darček od spoločnosti Aston Martin. Mercedes SLR, 458 Italia, Honda NSX a McLaren Elva sú len…

Môžete na parkovisku jazdiť bez vodičského preukazu?

18.9.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@rachelcavera8360) Mnohí dnešní vodiči sa prvýkrát učili šoférovať na parkovisku za panelákom alebo pred zatvoreným obchodným domom.Na takomto parkovisku nie…

Vzbura proti politike EÚ. Už budúci rok môžu milióny ľudí prísť o prácu

18.9.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@crospotter13). Nové emisné normy CO2, ktoré Európska únia ukladá výrobcom automobilov, nadobudnú účinnosť v januári 2025. Zdá sa, že boli…

Ak vykladáte tovar, môžete svoje vozidlo zastaviť v zóne so zákazom zastavenia alebo státia?

18.9.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/c/KooperativanaPojistovna). Ak je vaše auto plné batožiny alebo máte tovar, ktorý chcete naložiť alebo vyložiť, je legálne parkovať v zóne…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov