Novinky, Správy, Zaujímavosti,

TechArt predstavuje jeden z najvýkonnejších modelov 911

28.9.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@TECHARTchannel). Porsche 911 Monochrome dosahuje výkon 800 k a rýchlosť až 217 km/h. Vyrába sa v limitovanej sérii iba 20 kusov. Spoločnosť TechArt nikdy neprestane...

28.9.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@TECHARTchannel).

Porsche 911 Monochrome dosahuje výkon 800 k a rýchlosť až 217 km/h. Vyrába sa v limitovanej sérii iba 20 kusov. Spoločnosť TechArt nikdy neprestane prekvapovať, keď príde na Porsche 911. Nemecký tuner pripravil veľmi špeciálny model Turbo S na oslavu 50. výročia motorov Turbo firmy Zuffenhausen.

Porsche 911 Monochrome dosahuje výkon 800 k a rýchlosť až 217 km/h. Vyrába sa v limitovanej sérii iba 20 kusov.
Foto: youtube.com/@TECHARTchannel

Táto limitovaná séria s názvom GTstreetR Monochrome pozostáva len z 20 vozidiel, ktoré sú vybavené 3,8-litrovým motorom typu boxer s výkonom viac ako 800 koní.

Najdivokejšie Porsche

TechArt neuvádza príliš veľa podrobností o potenciáli svojho diela, ale hlavné informácie stačia na to, aby bolo veľmi zaujímavé v očiach zberateľov a tých, ktorým nevadí časté absolvovanie okruhu, možno na Nürburgringu.

GTstreetR Monochrome dokáže vyvinúť maximálnu rýchlosť 217 km/h. Hoci presný čas zrýchlenia z 0 na 100 km/h nie je známy, dodatočných 150 koní oproti štandardnému Turbo S naznačuje, že vozidlo dokáže túto disciplínu zvládnuť pod 2,7 sekundy.

Turbo S je športové

Stylingový kit zvolený spoločnosťou TechArt je objemný, ale nenarúša čistotu línií Porsche. GTstreetR Monochrome má väčšie nárazníky s karbónovými doplnkami a špeciálny kačací spojler.

Podbehy a lemy kolies majú jedinečný vzhľad. Kolesá, špeciálne navrhnuté pre tento model, majú kompozitnú konštrukciu a merajú 21 palcov vpredu a 22 palcov vzadu. Predná kapota z uhlíkových vlákien má tiež unikátny dizajn, ktorý je špecifický pre túto verziu.

Interiér je rovnako exkluzívny, s rozsiahlym použitím kože a alcantary, ktoré umocňujú pocit luxusu a športového charakteru, ktorý je prítomný už v modeli Turbo S.

TechArt nezverejnil cenu rôznych úprav na tomto Porsche, ale nemyslíme si, že by boli pre majiteľov Turbo S veľkým problémom, pričom cena tohto modelu začína na približne 210 000 EUR (bez príslušenstva).

Redakcia Auto trendy.

Súvisiace články:

Porsche oslavuje 50 rokov modelu Turbo špeciálnou edíciou 911

Spoločnosť Jaguar Land Rover spomalila výrobu. Problémy majú aj Porsche, Audi a ďalšie nemecké prémiové značky


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Najčítanejšie

Odporúčame

Nemecko predstavuje autonómny vlak. Nová éra na železniciach

27.9.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@alstom). ARTE je autonómny vlak vyvinutý spoločnosťou Alstom, ktorý Nemecko v pondelok predstavilo svetu. Ide o vlak, ktoré je určené…

Bude výkonnejšia, než sa očakávalo

27.9.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@PlanetCarNews). Jeho výkon bude 280 k, podobne ako v prípade modelu Alfa Romeo Junior Veloce, namiesto pôvodne avizovaných 240 k.…

Hyundai oznamuje aktualizácie pre Ioniq 5 N. Výkonný elektromobil dostane konfigurovateľný režim driftovania

27.9.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@MichalKarpatAutozurnal). Hyundai približne pred rokom odhalil svoju najvýkonnejšiu verziu modelu Ioniq 5. Teraz kórejská automobilka oznamuje vylepšenia pre výkonný elektromobil.…

Dacia dobýva Európu s motormi na LPG. Predala milión vozidiel s takýmito motormi

27.9.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@Passionauto458). Spoločnosť Dacia oznamuje, že v Európe predala milión vozidiel vybavených motorom na LPG. Táto motorizácia je k dispozícii v…

V maďarskom závode Audi sa začala výroba nového SUV Cupra Terramar

27.9.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@AudiHungaria). Nový model od Španielov z Cupry sa začal sériovo vyrábať v závode Audi v maďarskom Györi. Terramar zdieľa technickú…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov