Novinky, Tipy, Zaujímavosti,

Suzuki Jimny Pick-Up 2025: Veľmi „cool“

2.10.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@TALKWHEELS). Ak bol Suzuki Jimny najlacnejším SUV na trhu (hovoríme to v minulom čase, pretože sa už nepredáva), Jimny Pick-Up 2025 by bol najdostupnejším pick-upom....

2.10.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@TALKWHEELS).

Ak bol Suzuki Jimny najlacnejším SUV na trhu (hovoríme to v minulom čase, pretože sa už nepredáva), Jimny Pick-Up 2025 by bol najdostupnejším pick-upom.

Suzuki Jimny Pick-Up 2025: Veľmi „cool“.
Foto: youtube.com/@TALKWHEELS

A veľmi sa nám páči, prinajmenšom s dvojitou kabínou a malým zadným lôžkom. Aj keď by nemal ani zďaleka takú nosnosť ako iné pick-upy s hmotnosťou 1 000 kg, zvládol by náročné pracovné úlohy.

Retro pick-up

To znamená, že by sa mohol používať na farmách na prepravu balíkov sena, náradia alebo dokonca malých zvierat. Aby mohol plniť všetky tieto úlohy, vyžadovalo by to primerané zosilnenie zadného odpruženia s listovými pružinami.

Vozidlo si zachovalo estetiku typickú pre terénne vozidlá, čo považujeme za výhodu, pretože vintage línia je veľmi vhodná.Na zadných dverách je nápis Suzuki a nárazník umožňuje jednoduchý prístup k úložnému priestoru.

Rovnaký motor a prevodovka

Aby sa dosiahla nízka cena, Suzuki Jimny Pick-Up 2025 by si musel zachovať skromný 1,5-litrový benzínový motor s prirodzeným nasávaním s výkonom 102 k, ktorý by bol spojený buď s päťstupňovou manuálnou alebo štvorstupňovou automatickou prevodovkou.

KRÁĽOVSKÝ TRUCK! Odhalenie nového 2025 Suzuki Jimny Sierra Pickup 4X4.

Vypínateľný systém pohonu všetkých kolies s redukčnou prevodovkou, dvoma tuhými nápravami a riadením s guličkovými ložiskami s recirkuláciou zostane nezmenený.Robustný podvozok s pozdĺžnymi a priečnymi nosníkmi by vozidlo podoprel.

Nízka cena

Vďaka piatim miestam na sedenie by tento Jimny s predĺženou kabínou ponúkal dobrú všestrannosť do takej miery, že by sa dal používať aj na osobné potreby, nielen na prácu. A tiež, prečo nie, na zábavné výlety do prírody počas víkendov alebo dovoleniek.

Pravdaže, od Fordu Ranger Raptor je to ďaleko, ale japonský model by pravdepodobne stál približne o polovicu menej. A tiež by prinášal veľa radosti pre oči a zábavu z jazdy. Škoda, že o tom Suzuki neuvažuje!

Redakcia Auto trendy.

Súvisiace články:

Nový Suzuki Swift láka vzhľadom a úrovňou výbavy, ale nie cenou

Prvé elektrické SUV značky Suzuki je na európsky trh v roku 2025

Suzuki netlačí na elektromobilitu: plány značky na nasledujúcich 10 rokov


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Najčítanejšie

Odporúčame

Maximálna rýchlosť v daždi: o 50 km/h nižšia ako zvyčajne.

2.10.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: twitter.com/bandyci_drogowi). Vodiči jazdiaci za zhoršených poveternostných podmienok musia prispôsobiť rýchlosť jazdy nielen podmienkam na ceste a viditeľnosti, ale aj obmedzeniam…

Jaecoo: Nová značka skupiny Chery prichádza do Európy

2.10.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@GOCARSTV.) Jaecoo 7 je prvým modelom, ktorý prišiel na trh. So zľavami a dotáciami je jeho cena nižšia ako 29900€.…

Nové Subaru Forester je väčšie a jazdí lepšie. Len ten motor

1.10.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@Subaru). Subaru Forester sa dočkal svojej šiestej inkarnácie. Model sa mierne rozrástol a teraz by mal ponúkať lepšie jazdné vlastnosti.…

Je vodič povinný používať reflexné prvky ako chodec?

1.10.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: shutterstock.com/ninaveter). Na Slovensku musia chodci chodiť po ceste za zníženej viditeľnosti alebo v noci s reflexnými prvkami. Niekedy sa to…

Návrat po 44 rokoch. Spoločnosť patriaca Volkswagenu bude vyrábať terénne autá

1.10.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@creatchandcars). Spoločnosť Scout Motors oficiálne potvrdila, kedy presne predstaví svoje nové vozidlá. Vozidlá pod značkou Scout sa znovuzrodia 24. októbra…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov