Pravidlá, Správy, Zaujímavosti,

Influencer Jack Doherty havaroval so svojím novým McLarenom počas live streamu!

11.10.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: twitter.com/FearedBuck). V svete influencerov a sociálnych médií sa často stretávame s nečakanými udalosťami, ktoré okamžite upútajú pozornosť verejnosti. Jednou z takýchto udalostí je nedávna havária...

11.10.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: twitter.com/FearedBuck).

V svete influencerov a sociálnych médií sa často stretávame s nečakanými udalosťami, ktoré okamžite upútajú pozornosť verejnosti. Jednou z takýchto udalostí je nedávna havária mladého YouTubera Jacka Dohertyho, ktorý sa stal centrom pozornosti po tom, čo počas live streamu havaroval so svojím luxusným McLarenom.

V svete influencerov a sociálnych médií sa často stretávame s nečakanými udalosťami, ktoré okamžite upútajú pozornosť verejnosti.
Foto: twitter.com/FearedBuck

Jack Doherty, dvadsaťročný influencer známy svojou láskou k rýchlym autám a adrenalínovým videám, si získal takmer 15 miliónov fanúšikov na YouTube. Jeho kanál je plný vzrušujúcich videí, kde často prekračuje hranice bežného správania, a to všetko pre svojich fanúšikov. Tentoraz však jeho túžba po senzácii a adrenalíne mohla mať fatálne následky.

Incident sa odohral na diaľnici v Miami

Incident sa odohral na diaľnici v Miami, keď Doherty stratil kontrolu nad svojím novým McLarenom v hustej daždi. Video z miesta nehody, ktoré bolo vysielané naživo, zachytilo okamih, keď Doherty nevhodne manipuloval s telefónom, čo pravdepodobne prispelo k nehode. Jeho pasažier, ktorý celú situáciu natáčal, bol zranený a potreboval ošetrenie.

Svedkovia udalosti okamžite priskočili na pomoc, pričom jeden z nich pomohol vytiahnuť Dohertyho z rozbitého auta, ktoré sa začalo plniť dymom. Samotný Doherty, zjavne šokovaný, sa ihneď po nehode snažil pokračovať v natáčaní, čo vyvolalo vlnu kritiky na internete. Mnohí komentátori ho obvinili z toho, že mu viac záleží na jeho aute a obsahu pre sociálne siete než na zdraví svojho zraneného priateľa.

Sociálne médiá okamžite zaplavili komentáre odsudzujúce jeho nezodpovedné správanie. Populárna YouTuberka Corinna Kopf mu odkázala, že viac ako na bezpečnosť pasažiera dbal na to, aby bol záber čo najdokonalejší. Influencer Brett Hoffman pridal svoj hlas kritike a poukázal na to, ako sláva často zatieni empatické správanie.

Doherty sa na sociálnych sieťach ospravedlnil

Po incidente bol Dohertyho účet na live-streaming platforme Kick zablokovaný s odôvodnením, že platforma nepodporuje nelegálne aktivity. Doherty sa na sociálnych sieťach ospravedlnil a vyjadril vďaku všetkým, ktorí mu pomohli po nehode. Uviedol, že táto skúsenosť je pre neho obrovskou lekciou.

McLaren, ktorý sa stal účastníkom havárie, je jedným z najluxusnejších a najrýchlejších vozidiel na svete. Tento konkrétny model, ktorý vlastnil Jack Doherty, bol ocenený na približne 200 000 dolárov. McLaren je známy svojím elegantným dizajnom, vynikajúcou aerodynamikou a výkonným motorom, ktorý umožňuje dosiahnuť extrémne vysoké rýchlosti. Dohertyho McLaren bol súčasťou jeho rozsiahlej zbierky áut, ktorá zahŕňa aj ďalšie luxusné vozidlá, ako napríklad Lamborghini Huracan, Tesla Model X a Mercedes Sprinter Van. Táto nehoda však pripomína, že aj tie najlepšie technológie a bezpečnostné systémy nemôžu kompenzovať nepozornú jazdu a nebezpečné správanie na ceste.

Táto udalosť je jasným pripomenutím, že hranice medzi zábavou a bezpečnosťou sú krehké a že niekedy môže byť túžba po senzácii na úkor zdravia a života.

Redakcia Auto trendy.

Súvisiace články:

McLaren potvrdzuje názov svojho nového hyperauta. W1 oficiálne debutuje 6. októbra

Lamborghini predstavuje Huracan STJ, labutiu pieseň motora V10

Za volant Lamborghini Huracan si sadol 13-ročný chlapec. Výsledok si môžete pozrieť na fotografii…


Ďakujeme, že ste si prečítali náš článok. Odporúčame vám sledovať nás v službe Google News.


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Najčítanejšie

Odporúčame

Naučte sa, ako zacúvať na parkovacie miesto v podzemnej garáži za 30 sekúnd!

21.10.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@BlumeHasWon). Cúvanie na parkovacie miesto v pozemnej garáži je zručnosť, ktorú sa mnohí vodiči musia naučiť a zdokonaliť, aby mohli…

Jesenná ranná hmla je pre vodičov, ako zlý sen. Ako si s ňou poradiť

21.10.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@JunkyDIYguy). Ráno sa prebúdzate do sveta zahaleného jemnou, takmer tajomnou hmlou. Je to jedno z tých rán, keď sa všetko…

Je preprava bicykla na aute dovolená? Existuje niekoľko obmedzení

21.10.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@WorldwideCyclery). Vodiči, ktorí chcú prepravovať bicykel vo svojom aute, si musia byť vedomí zákazov vyplývajúcich zo zákona o cestnej premávke.…

Potrebujete mať prehľad, čo sa deje vedľa a za vozidlom

21.10.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: Súkromný archív). Šikovní šoféri sa často musia popasovať s rôznymi úlohami pri údržbe svojich vozidiel. Jednou z častí auta, ktorej…

Hongqi Guoya (2024): Čínsky Rolls-Royce

21.10.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@recanything). Veľa chrómu, dĺžka vyše päť metrov a červená vlajka na kapote. Poznáte Hongqi? Nie? Ale pravdepodobne ste už videli…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov