Novinky, Správy,

Oficiálna premiéra faceliftu Rolls-Royce Ghost s osvieženým dizajnom a novými technológiami

11.10.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@YouCarTV). Rolls-Royce zverejnil prvé oficiálne informácie a fotografie o modernizovanom modeli Ghost. Luxusná limuzína s ňou získa nový vzhľad a množstvo nových technológií. Spoločnosť Rolls-Royce...

11.10.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@YouCarTV).

Rolls-Royce zverejnil prvé oficiálne informácie a fotografie o modernizovanom modeli Ghost. Luxusná limuzína s ňou získa nový vzhľad a množstvo nových technológií.

Rolls-Royce zverejnil prvé oficiálne informácie a fotografie o modernizovanom modeli Ghost. Luxusná limuzína s ňou získa nový vzhľad a množstvo nových technológií.
Foto: youtube.com/@YouCarTV

Spoločnosť Rolls-Royce oficiálne predstavila Ghost Series II, aktualizáciu „základného“ luxusného modelu vo svojom modelovom rade. S týmto faceliftom dostal Ghost novú prednú časť s ostrejšími LED svetlometmi, ktoré prispievajú k mierne agresívnejšiemu vzhľadu. V porovnaní s dizajnom, s ktorým debutovala druhá generácia modelu Ghost, facelift upravuje niekoľko vecí, ale nejde o radikálnu zmenu.

Medzi ďalšie zmeny exteriéru patrí predný nárazník s prepracovaným spodným nasávacím otvorom, nové dizajny kolies a zadné svetlá teraz ťažia z dizajnu inšpirovaného elektrickým kupé Spectre.

Interiér dostal podobnú úpravu ako facelift modelu Cullinan

Podobne ako v prípade modelu Cullinan, ktorý bol modernizovaný začiatkom tohto roka, aj kabína modelu Ghost bola zmodernizovaná skleneným panelom, ktorý sa tiahne po celej šírke palubnej dosky a obsahuje tri samostatné digitálne displeje.

Na hlavnej obrazovke beží operačný systém Rolls-Royce a je prepojený s 1 400-wattovým zvukovým systémom s 18 reproduktormi, z ktorých niektoré sú ukryté v strope. K dispozícii sú nové materiály a povrchové úpravy, napríklad vyšívaná bambusová tkanina obsahujúca 2,2 milióna stehov a 18 kilometrov nití.

S výkonným 6,75-litrovým motorom V12 pod kapotou ponúka faceliftovaný Ghost pôsobivý výkon 571 koní a 850 Nm krútiaceho momentu, vďaka čomu zaručuje nezabudnuteľný zážitok z jazdy.
Foto: youtube.com/@YouCarTV

Rolls-Royce Ghost sa nevzdáva motora V12

S výkonným 6,75-litrovým motorom V12 pod kapotou ponúka faceliftovaný Ghost pôsobivý výkon 571 koní a 850 Nm krútiaceho momentu, vďaka čomu zaručuje nezabudnuteľný zážitok z jazdy. Údaje o výkone sa nijako nezmenili a vozidlo dokáže zrýchliť z 0 na 100 km/h za 4,8 sekundy, pričom maximálna rýchlosť je elektronicky obmedzená na 250 km/h.

Napriek tomu, že motor zostal rovnaký, výrobca tvrdí, že vzduchové odpruženie vozidla zabezpečuje pohodlnejšiu jazdu ako v minulosti.

Redakcia Auto trendy.

Súvisiace články:

Tento Rolls-Royce Spectre má jedinečný dúhový lak

Facelift modelu Rolls Royce Cullinan. Aké zmeny prináša evolúcia britského SUV?

Tretí milionár sa môže radovať. Tu je Rolls-Royce Arcadia Droptail


Ďakujeme, že ste si prečítali náš článok. Odporúčame vám sledovať nás v službe Google News.


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Odporúčame

Hyundai a Waymo oznámili partnerstvo pre autonómne riadenie

16.10.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@MichalKarpatAutozurnal). Ioniq 5 ako prvé testovacie vozidlo. Autonómna jazda ponúka viacero výhod. Okrem zníženia rizika nehôd a dopravných zápch by…

Zázrak nazvaný WD-40. Na čo všetko sa dá použiť

15.10.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@WD40Specialist). Prípravok WD-40 si získal celosvetovú slávu a bol vyvinutý na objednávku výrobcov lietadiel a rakiet v USA (spoločnosť Convair).…

Oplatí sa používať adaptéry Isofix? Odborníci o tom nepochybujú

15.10.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@monsiegeautobebe). Adaptéry ISOFIX, ktoré umožňujú montáž moderných detských sedačiek do starších vozidiel, sú teoreticky lacným spôsobom, ako zvýšiť bezpečnosť detí.…

Čínsky „Maybach“ už svojimi rozmermi zahanbuje Range Rover. Luxusné SUV sa dostane na trh neskôr v roku 2024

15.10.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@SDBKPS02). Nedávno značka patriaca čínskemu gigantovi BYD oficiálne predstavila svoju odpoveď na luxusný Maybach. Veľké SUV, nový vlajkový model spoločnosti…

Hamiltonov príchod dokazuje, že Ferrari je na správnej ceste

15.10.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: shutterstock.com/Jay Hirano Photography). Kým sa Ferrari pripravuje na prijatie Hamiltona do tímu, Vasseur si myslí, že to dokazuje pokrok Šéf…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov