Novinky, Správy, Suv/Crossover, Tipy, Zaujímavosti,

Alfa Romeo 2025: Všetky pripravované nové modely

11.10.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@namcar85). V roku 2025 bude mať premiéru nová Alfa Romeo Stelvio, založená na veľkej platforme STLA. Facelift čaká aj model Tonale. Transformácia značky Alfa Romeo...

11.10.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@namcar85).

V roku 2025 bude mať premiéru nová Alfa Romeo Stelvio, založená na veľkej platforme STLA. Facelift čaká aj model Tonale.

Alfa Romeo 2025: Všetky pripravované nové modely.
Foto: youtube.com/@namcar85

Transformácia značky Alfa Romeo sa začala už pred nejakým časom a v roku 2025 vstúpi do svojej „horúcej“ fázy príchodom novej Alfy Romeo Stelvio, ktorá je kompletne prepracovaná zhora nadol. Ide o verziu „4.0“ stredne veľkého SUV Biscione, ktorá urobí úplný rozchod so súčasnou generáciou.

Je to ďalší krok smerom k elektrifikácii modelového radu, ktorá sa začala modelom Tonale a pokračovala modelom Junior, prvou 100 % elektrickou Alfou. Pokiaľ ide o Tonale, budúci rok príde do predajní model 2025, ktorý by mal byť predstavený na parížskom autosalóne. Pozrime sa na všetky nové modely Alfa Romeo očakávané v roku 2025.

  • Alfa Romeo Stelvio 2025
  • Nová Alfa Romeo Stelvio

Alfa Romeo Tonale 2025

Nejde o skutočný restyling, ale o modelový rok, čo podčiarkuje skutočnosť, že očakávané novinky pre Alfa Romeo Tonale nebudú nijako zvlášť dôležité ani výrazné. Mierny restyling by sa mohol týkať aj prednej časti, aby sa zosúladila s prednou časťou modelu Junior. V takom prípade by sa kompaktné SUV Biscione zo štylistického hľadiska veľmi zmenilo.

Alfa Romeo Stelvio 2025. Prepracovaný dizajn, cena a dátum vydania odhalený!

Mohli by sa objaviť aj nové technológie, obnovený informačno-zábavný systém a predovšetkým aktualizovaná ponuka motorov, možno s niekoľkými koňmi navyše pre verziu plug-in. Niektorí dúfajú vo verziu Quadrifoglio modelu Alfa Romeo Tonale. Nádej pravdepodobne márna. Všetky odpovede prinesie parížsky autosalón v roku 2024.

Nová Alfa Romeo Stelvio

Pravdepodobne jedno z najočakávanejších vozidiel roku 2025, nová Alfa Romeo Stelvio, ktorá by mala prísť približne v polovici budúceho roka, ponúkne úplne prepracovaný dizajn, ale s proporciami súčasnej generácie a mierne zväčšenými rozmermi.

Pravdepodobne jedno z najočakávanejších vozidiel roku 2025, nová Alfa Romeo Stelvio.
Foto: youtube.com/@namcar85

Skutočne zaujímavým aspektom však bude platforma STLA Large, ktorá debutovala s novým Dodge Charger a je navrhnutá tak, aby sa na ňu zmestili elektrické pohony, ako aj spaľovacie alebo elektrifikované jednotky. V novej Alfe Romeo Stelvio bude toto multienergetické pohonné ústrojenstvo spočiatku k dispozícii len s elektrickými pohonnými jednotkami s výkonmi od 350 k až po 1 000 k modelu Quadrifoglio.

Spaľovacie motory sa teda mohli objaviť neskôr, ale nie tak, ako si to predstavujeme. Podľa správy AlVolante by nová Alfa Romeo Stelvio mohla používať predlžovač dojazdu, teda malú benzínovú jednotku na dobíjanie batérií. Ako však už bolo spomenuté, STLA Large môže byť vybavené aj konvenčnými spaľovacími motormi. Motor 2,9 V6 zo súčasného modelu Quadrifoglio alebo možno Nettuno Maserati V6 by mohol poháňať verziu Stelvio 2025.

Redakcia Auto trendy.

Súvisiace články:

Nové SUV značky Alfa Romeo bude mať 1000 koní? Taliani pracujú na ďalšom modeli Quadrifoglio

Nissan je pripravený dobyť viac ako 60 trhov s novým modelom Magnite.

Pripravuje sa uvedenie nového SUV v Európe


Ďakujeme, že ste si prečítali náš článok. Odporúčame vám sledovať nás v službe Google News.


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Najčítanejšie

Odporúčame

Spoločnosť Volvo vyrobila milión kusov SUV XC40 vo svojom závode v Belgicku

13.10.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@carspot85). Spoločnosť Volvo oznámila, že vo svojom závode v belgickom Gente vyrobila milión vozidiel SUV XC40/EX40. Spoločnosť Volvo vyrobila milión…

Toyota sa vracia do Formuly 1 prostredníctvom technického partnerstva so spoločnosťou Haas

13.10.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@Kasinggona). Tím formuly 1 Gene Haas oznámil technické partnerstvo so spoločnosťou Toyota Gazoo Racing. Meno Toyota sa vracia do formuly…

Z konceptu BMW Skytop sa stane sériový model. Vyrobených bude 50 exemplárov

13.10.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@SupercarBlondie). BMW oznamuje, že uvedie do výroby verziu konceptu Skytop. Vyrobí sa len 50 kusov v exkluzívnej sérii. BMW pripravilo…

Čínski výrobcovia montujú autá v ruských továrňach, ktoré kedysi patrili západným značkám

13.10.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@cheryinternational_official). Podľa nových správ čínski výrobcovia začali využívať bývalé továrne Renault, Nissan alebo Mercedes-Benz na výrobu automobilov v Rusku. Pred…

Ako prepravovať psa v aute?

13.10.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@skodauk). Mnoho ľudí prepravuje svojich štvornohých priateľov v aute. Bezpečnosť vášho domáceho zvieraťa je pre nás prioritou. Preto vám poskytneme…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov