Správy, Zaujímavosti,

Aký ste vodič podľa znamenia zverokruhu. Cestný pirát alebo majster vodič?

27.10.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: Súkromný archív). Vaše znamenie zverokruhu môže veľa napovedať o vašich schopnostiach za volantom. Niektorí ľudia sú rodení vodiči. Jednoducho si sadnú do auta a šoférujú....

27.10.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: Súkromný archív).

Vaše znamenie zverokruhu môže veľa napovedať o vašich schopnostiach za volantom. Niektorí ľudia sú rodení vodiči. Jednoducho si sadnú do auta a šoférujú. Iní musia vynaložiť veľa úsilia, aby si toto umenie osvojili. Na druhej strane, niektoré znamenia zverokruhu by nikdy v živote nemali získať vodičský preukaz. Títo ľudia nevedia šoférovať a často sa to ani nechcú naučiť. Na ceste sú nebezpeční sebe aj všetkým okolo seba. Zistite, do ktorej skupiny patríte vy.

Aký ste vodič/vodička podľa znamenia zverokruhu. Cestný pirát alebo majster vodič?
Foto: Súkromný archív

Baran (Aries) – ♈

Je veľmi nervózny a netrpezlivý vodič. Vždy sa niekam ponáhľa a vždy prekračuje povolenú rýchlosť. Je frustrovaný, keď musí spomaliť, nechať niekoho prejsť alebo (hrôza) zastaviť na semafore alebo pred značkou „Stop“. Šoférovanie berie ako preteky o život. Radšej zomrie, ako by sa mal nechať predbehnúť. Ľudia v znamení Barana nemajú najmenšie pochopenie pre študentov alebo začiatočníkov. Budú trúbiť na „eLkárov“, a ak to nezaberie, otvoria okná a hodia šťavnatý záchvat hnevu. Tento typ vodičov miluje rýchlu jazdu a veľmi zriedkavo používa brzdu.

Býk (Taurus) – ♉

Býk je sebavedomý a vyrovnaný vodič. Na ceste sa cíti ako ryba vo vode. Zvyčajne dodržiava pravidlá a počas jazdy nepredstavuje nebezpečenstvo. Má však slabosť pre rýchlu jazdu. Rád dosahuje vysoké rýchlosti, vďaka ktorým sa cíti šťastný a spokojný sám so sebou. Môže sa stať, že nezastaví na červenú alebo na stopku, ale len preto, že brzdenie pri takejto rýchlosti by bolo na ceste väčším nebezpečenstvom ako ignorovanie zákona. Počas jazdy takmer vždy počúva hudbu. Rádio alebo prehrávač sú základným vybavením jeho auta.

Blíženci (Gemini) – ♊

Blíženci sa za volantom správajú rovnako ako v skutočnom živote. Musia sa odlišovať, a to tak samotným vozidlom, ako aj štýlom jazdy. Sú energické, živé a trochu roztržité. Nedokážu sa sústrediť len na jednu vec, takže súčasne šoférujú, rozprávajú sa so spolujazdcami, píšu SMS správy a upravujú si make-up. Majú radi výzvy a neboja sa neznámeho. S nadšením objavujú nové trasy. Jazdiť stále po tej istej ich nudí a privádza ich do šialenstva. Radi jazdia vysokou rýchlosťou. Šoférovanie je pre nich zábava. Napriek tomu sú pomerne dobrými vodičmi, pretože ich zachraňujú skvelé reflexy a mentálna ostrosť.

Rak (Cancer) – ♋

Rak za volantom je veľmi opatrný, dokonca vystrašený. Aj keď šoféruje už roky, pôsobí dojmom, akoby práve získal vodičský preukaz. Alebo dokonca ešte ani nie. Šoférovanie pre neho nie je potešením. Je skôr zdrojom stresu a potenciálnou príčinou smrti alebo vážneho zranenia. Je to veľmi neistý vodič. Napriek tomu, že sa zdá, že je to inak, opatrnosť a strach z neho nerobia bezpečného vodiča. Ľahko sa dostane do stresu a spanikári, ak na neho niekto len zatrúbi. S Rakom je lepšie nejazdiť. Je to utrpenie pre neho aj pre jeho spolucestujúcich. Jeho auto je totiž vždy servisované na ASO, má všetky testy aktuálne a je dodatočne poistené proti samovznieteniu.

Lev (Leo) – ♌

Rád sa predvádza na cestách. Lev môže byť galantný vodič, ale rovnako často z neho vyjde šašo. Raz púšťa chodcov na semaforoch, inokedy ich postrieka vodou z kaluže (alebo kvapalinou do ostrekovačov, ak to poveternostné podmienky neumožňujú). Všetko závisí od jeho nálady. Rád na seba upozorňuje a predvádza sa na ceste. Ľahko sa rozčúli a zneužíva klaksón. Používa ho častejšie ako plynový pedál a brzdu (dohromady). Rovnako rád hádže mäso. Lev je veľmi nervózny a impulzívny. Jazda s ním je nezabudnuteľná cesta plná vzrušenia.

Panny sú bolestne praktické a rozumné vodičky. Dodržiavajú aj tie najsmiešnejšie predpisy.
Foto: Súkromný archív

Panna (Virgo) – ♍

Panny sú bolestne praktickí a rozumní vodiči. Dodržiavajú aj tie najsmiešnejšie predpisy. Vždy sa snažia všetko naplánovať. Sú majstrami ekologickej jazdy. Jazda s nimi je bezpečná a… nudná. Až kým sa nestane niečo nečakané. Vtedy Panna úplne stratí hlavu. Ľudia v tomto znamení sa nevedia rýchlo ocitnúť v novej situácii. Z maličkosti sa rýchlo stane apokalypsa. Dopravná zápcha alebo odklonenie cesty spôsobuje záchvaty paniky. Porucha auta je koniec sveta. Manželka si pravdepodobne sadne a začne plakať. Za predpokladu, že predtým nedostane infarkt.

Váhy (Libra) – ♎

Váhy neradi šoférujú a zvyčajne nie sú z áut veľmi nadšené. V prípade potreby si však za volant sadnú. Na cestách nevyčnievajú. Sú to pomerne priemerní vodiči. Občas porušia zákon, ale na ceste takmer nepredstavujú nebezpečenstvo. Občas prekročia rýchlosť alebo nezastavia na červenú na prázdnej ceste. Majú pomerne zdravý prístup a nepreháňajú to ani v jednom smere. Jazda s nimi je bezpečná, ale nie nudná. Váhy sa radi rozprávajú a radi zabavia cestujúcich konverzáciou. Ak jazdia sami, niekomu zavolajú alebo si spievajú s rádiom. Nemajú radi ticho v aute a urobia všetko preto, aby mu zabránili.

Škorpión (Scorpio) – ♏

Typický cestný pirát. Jazdí príliš rýchlo a kašle na pravidlá. Zberateľ pokút a postrach vodičov. Za volantom násilný, impulzívny a agresívny. V tomto smere si môže podať ruku s Baranom. V aute sa cíti sebaisto a dokáže sa dostať aj z tých najťažších situácií. Napriek svojej drzej jazde sa mu darí vyhýbať sa nehodám. Vďačí za to svojej veľkej zručnosti, dobrej koncentrácii, výborným reflexom a veľkej dávke šťastia. Na ceste má rád výzvy. Príliš pomalá jazda ho privádza do šialenstva, zatiaľ čo prázdne diaľnice ho nudia. Pre Škorpióna sa musí stále niečo diať. Keď je na ceste vzrušenie, cíti sa živý.

Strelec (Sagittarius) – ♐

Miluje šoférovanie a rýchlu jazdu. Túži objavovať nové cesty. Za volantom sa cíti bezpečne a sebaisto. Vodiči Strelci nevedia, čo je to strach. Vyznačujú sa veľkým optimizmom hraničiacim s naivitou a hlúposťou. Strelci obľubujú najmä vidiecke cesty, kde popustia uzdu svojej fantázii. Vletieť do zákruty na úzkej ceste viac ako stokilometrovou rýchlosťou je pre nich ako stvorené. Strelci sú dobrodruhovia a rodení cestovatelia. Milujú šoférovanie, objavovanie nových ciest a vždy sa postarajú o to, aby bola jazda vzrušujúca. Z tohto dôvodu sa často strácajú alebo meškajú (alebo jednoducho nedorazia do cieľa), ale to v žiadnom prípade nie je dôvod na to, aby si zúfali.

Kozorožec je najlepší vodič. Je zodpovedný, rozvážny a svedomitý.
Foto: Súkromný archív

Kozorožec (Capricorn) – ♑

Kozorožec je najlepší vodič. Je zodpovedný, rozvážny a svedomitý. Jazdí predpísaným spôsobom, stará sa o auto a vie, ako koexistovať na ceste s ostatnými vodičmi. Nikdy nemešká. Vždy dorazí do cieľa, či už jazdí trasu po prvýkrát, alebo po stý raz. Za volantom sa cíti sebaisto. Jeho cestujúci sú v úplnom bezpečí. Kozorožec sa úspešne vyhýba rizikovým situáciám na ceste. A keď sa predsa len stanú bez jeho zavinenia, dokáže sa z nich bezpečne dostať. Zvyčajne sa mu podarí zachrániť nielen svojich pasažierov, ale aj svoje auto pred akoukoľvek ujmou. Je majstrom v riadení.

Vodnár (Aquarius) – ♒

Za volantom koná rýchlo a spontánne. Môžete nadobudnúť dojem, že si nevšíma ostatných vodičov. To však nie je celkom pravda. Jednoducho mu na nich nezáleží. Myslí si, že on je najdôležitejší a že všetci by mu mali dať prednosť a nechať ho prejsť. Samozvaný kráľ ciest. Vodnár na ceste predbieha ostatné autá rýchlosťou svetla. Nepreháňa sa s vodičmi. Preteká sám so sebou. Najšťastnejší je, keď tlačí na plynový pedál až na doraz.

Ryby (Pisces) – ♓

Vodič v znamení Rýb je mierne odtrhnutý od reality. Jazdí telom, ale jeho duch je v oblakoch. Občas sa stratí, minie semafor alebo nestihne odbočiť. Niekedy si pomýli smer. Preto nemá rád hustú premávku. Sústrediť sa na šoférovanie v spoločnosti mnohých ďalších vodičov je preňho vyčerpávajúce. Radšej je na ceste sám. Jazdí pomerne rýchlo, ale nepredstavuje veľké nebezpečenstvo. Drží sa pravidiel, nevyvyšuje sa, nerád riskuje. Najradšej chodí neskoro. Vôbec si nerobí starosti ani sa netrápi. Je oázou pokoja žijúcou vo svojom vlastnom svete.

Redakcia Auto trendy.

Súvisiace články:

Tajomstvo okien: Ako zlepšiť pohodlie a bezpečnosť vo vašom aute!

Ako mám uskladniť svoje pneumatiky? Pozrite sa, ako to urobiť správne

Nezostávajte v nevedomosti: Čo vám váš uzáver palivovej nádrže nikdy nepovedal!


Ďakujeme, že ste si prečítali náš článok. Odporúčame vám sledovať nás v službe Google News.


Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.



Najčítanejšie

Odporúčame

Elektrárenské spoločnosti v otázke ľudských práv. Najhorším páchateľom je výrobca z Číny

26.10.2024 Redakcia Auto trendy (youtube.com/@autodriveauto). Správa Amnesty International o ľudských právach v odvetví elektromobilov neprináša optimistický obraz. Najväčšia spoločnosť z kráľovstva stredu je v nej…

V ponuke Audi debutuje silný konkurent pre Porsche Macan.športové SUV s dojazdom takmer 700 km

26.10.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@TheWheelNetwork). Parížsky autosalón je pre Audi dobrou príležitosťou na predstavenie nového SUV v portfóliu vozidiel s elektrickým pohonom. Porsche Macan…

Dacia Sandman 2024: Nová interpretácia vlajkovej lode obytných vozidiel

26.10.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: youtube.com/@jetestepourtoi9923. Bola by to najlacnejšia možnosť na trhu, preto sa od nej očakáva vysoká úroveň. Dobre vieme, že obchod s…

Pozor! Odhalený nový problém s elektro autami. Môže viesť ku katastrofe – Ste pripravení?

26.9.2024 Redakcia Auto trendy (youtube.com/@ttitamu). Elektromobily opotrebúvajú cesty viac ako ich spaľovacie náprotivky. Okrem toho môžu byť nebezpečné pre ostatných účastníkov cestnej premávky a… Američania…

Ako mám uskladniť svoje pneumatiky? Pozrite sa, ako to urobiť správne

26.10.2024 Redakcia Auto trendy (Foto: shutterstock.com/gopixa). Ako každý rok sa vracia téma výmeny pneumatík z letných na zimné. Pri tejto príležitosti sa oplatí zvážiť, či…

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov